Не е нужно да сте психолог, за да разберете дали

...
Не е нужно да сте психолог, за да разберете дали
Коментари Харесай

По какво да познаем, че мъжът до нас иска да избяга

Не е нужно да сте психолог, с цел да разберете дали връзката с мъжа до вас е надеждна, или не. Някои негови привички и специфики в държанието задоволително красноречиво подсказват дали ще остареете дружно.

Паникьосва се от лабрадор или скакалец

Ходи на фитнес, има хубави бицепси, само че в същото време би сторил и на мравката път. Колко благо! Добра душа в мощно тяло. Истинска фантазия. Най-вече обаче би сторил път на болонката на съседа, а също по този начин напряко би тръгнал в противоположната посока, в случай че на пътя му изскочи паяк. Разбира се, това не трябва да ви отчайва, всеки има своите страхове. Просто не ходете доста измежду природата, на тавана, по улицата и не спете лятото на отворен прозорец.

Не приказва с жена си

Тихата мъжка дружба, белязана от другарски сбирки с бири, скара и гледане в една точка, без непотребен звук, от дълго време е някъде обратно в историята на човешката връзка. Той не приказва с вас за мислите и възприятията си? Попаднали сте на необичаен типичен вид мъжага и в случай че това не ви устройва, елементарно може да поправите грешката. Скрийте от себе си евентуално рисковите предмети в обкръжението преди момента на опознаване. Предупредете другарка да донесе безмълвно водка, когато всичко завърши.

Непрекъснато мрънка

Той е имал тежък работен ден, боли го зъб, не е обядвал, има ухапано от комар или други, попаднал е в запушване. Тази информация, с която ви залива всяка вечер, е задоволителна, с цел да разберете едно: нервно му е. Хубаво е, с цел да не се нацупи или самовглъби, да го разпитате в допълнение за какво страда и по какъв начин се усеща. Може да му предложите нещо топло за пиянство.

Кланя се на шефове и престижи

Писнало ви е от егоисти, мъже, като че ли тръгнали на война, които желаят да командват, ръководят и преобладават? Няма драма, на открито е цялостно с " диалогични персони " и екипни играчи, подготвени на не един компромис в името на положителните връзки с алфа мъжкаря в глутницата. Това може да е началникът в офиса или просто готиният и незабравим мъжки в компанията. 

Свидетел е на кражба, само че не се намесва

Това, че някакви младежи ограбват дядо в инвалидна количка на спирката, не е негов проблем. Защо пък тъкмо той би трябвало да се бърка в работите на хората? Не са го учили по този начин, не е възпитано човек да се намесва в непознати връзки, изключително пък сред непознати. А и постоянно може да се помогне по " фейсбук ". Просто снимаш клипче на несъмнено закононарушение или суматоха и го публикуваш в обществената мрежа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР