Не е нужно да можеш да пееш в новия караоке

...
Не е нужно да можеш да пееш в новия караоке
Коментари Харесай

Първият порно караоке бар отвори врати в Хамбург

Не е нужно да можеш да пееш в новия караоке бар, който отвори порти в Хамбург - задоволителни са въздишките, писъците или стенанията, съобщи ДПА.

Първият бар в Германия, отдаден на така наречен порно караоке, бе тържествено открит от травестита Оливия Джоунс в квартала Санкт Паули в града. Посетителите в заведението "Порно караоке бар Оливия Джоунс " могат да създадат свои саундтракове за ретро порно видеа от 70-те и 80-те години на предишния век.

Те могат да вземат участие също в игра, в която конферансието Лекс Дилдо стене, имитирайки осъществяване на фамозни песни, и желае от публиката да отгатне кой е шлагерът. Според Джоунс, това е като загрявка преди основното събитие, по време на което срамежливите получават положително въодушевление. "Не желая да акцентирам избран пол, само че не можете да си визиите какъв брой доста хора могат да пеят, когато се качат на сцената ", означи травеститът.

Посетителите ще могат да създадат своя избор всред към 30 разнообразни кино клипа.

По думите на Джоунс, порното е част от историята на Санкт Паули. Кварталът е прочут със своите киносалони за порно филми и многочислените си секс магазини. "Новият порно караоке бар е вълнуващо пътешестване във времето до началото на порнографията във филмовата промишленост ", разясни Джоунс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР