Не е нужно да коментирам един опозиционен лидер. Опозиционен лидер,

...
Не е нужно да коментирам един опозиционен лидер. Опозиционен лидер,
Коментари Харесай

Борисов за президента: Двуличен човек. Злобата и омразата му преливат /видео/

Не е нужно да разясня един опозиционен водач. Опозиционен водач, който за 40 минути не сподели една добра дума за страната. Дори към този момент злобата и омразата му към този момент дотам преливат, че не е нужно да разясня. И то опозиционен водач с най-вече власт в страната - президентът е висшият главнокомандващ.
Така министър председателят Бойко Борисов отговори на днешното изявление пред bTV на президента Румен Радев.

Никой не може да приказва от името на народа. Такъв няма. Левски не си го е разрешил. Кой ти даде това право? 50% не те харесват, в случай че вземем последните проучвания. Кой ти даде право? - попита министър председателят.

Двуличен човек, безусловно лицемерен - един ден хората ще схванат какъв брой лицемерен човек са си избрали за президент. Сигурен съм, гневен е Борисов.

Това доста го е гняв - няма либерален президент, който да не е седял на камината на Белия дом. Той е в последната си година, предпоследната си ли, какъв брой... Мандатът му мина, дет се вика. И той в този момент си мисли, че аз ще се кандидатирам за президент. Този пост не ме интересува. Каква е тази завист? Всеки път си мисля, че когато се обади и се разбрахме за НАТО – да води делегацията, да седне и той да се покаже малко до Тръмп. Тази ненавист и тази завист. Какво му направихме? - продължава той.

Не знам с какво го наскърбих. Хубаво - не ни харесва. И аз не го харесвах като началник на Военновъздушни сили. Как падаха самолети, хеликоптери в резултат на неговата работа. И тогава не го санкционирахме. Oткъде е тази завист? Аз не мога да схвана, уточни Борисов.

Бил ми е другар, седели сме дружно, командвали сме учения, изобщо не беше подобен човек. Властта не е за всеки. Явно дворците, платите и скъпите облекла трансформират хората.

Не виждам никакъв смисъл. Не съм му съперник, сподели още министър ръководителят по адрес на президента.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР