Не е нужно да излизате, за да платите текущите си

...
Не е нужно да излизате, за да платите текущите си
Коментари Харесай

С ePay.bg можете лесно да плащате сметките си от вкъщи

Не е нужно да излизате, с цел да платите настоящите си сметки за ток, парно, вода, телефон и други Чрез ePay.bg можете да извършите това във всеки един миг единствено с няколко лесни стъпки посредством мобилното приложение или на уеб страницата. Въвеждате карта и абонатните номера на сметките си и плащате, където и да се намирате. След като го извършите един път, всеки месец ще получавате и новите си сметки, когато излязат.

Платените суми влизат непосредствено в сметката на търговеца, а за разплащането могат да се позлат и дебитни и кредитни карти. Сигурността на онлайн преводите също е безусловно обезпечена. Ако имате няколко дебитни карти, можете да ги регистрирате и да плащате избрани сметки с една карта, а други – с друга. Можете да платите и сметките са ваши близки, родители и по-възрастни родственици.

Друго улеснение е опцията да се заплащат налози и да се превеждат пари от уеб страницата на epay.bg. Ако желаете да бъдете още по-гъвкави, можете да свалите на смарт телефона си приложението ePay.bg (за Android или iOS) и да плащате даже когато сте в придвижване.

Услугата на ePay.bg съществува към този момент 20 години и е потвърдила своята сигурност. Все отново, в случай че имате терзания или усложнения да употребявате новите технологии, можете да отидете до някоя от касите на EasyPay и да платите сметките си на място.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР