Не е необходимо обезличаването на , правейки я пешеходна, а

...
Не е необходимо обезличаването на , правейки я пешеходна, а
Коментари Харесай

Спаси Съборна: Не е необходимо обезличаването на ул. „Съборна”

Не е належащо обезличаването на, правейки я пешеходна, а по-скоро би трябвало да работим в тенденция да се доразвие този културен център. Това сподели Силва Георгиева от Гражданско и бизнес обединяване „ Спаси „ Съборна “, съобщи кореспондент на БГНЕС.
От там проведоха през днешния ден street performance на площад „ Света Неделя “. „ Искаме да покажем нашата съпричастност към българската просвета и да покажем, че този многофункционален и уникален център в София, на който са събрани история, традиция и нови трендове, които съставлява улицата, могат да бъдат обединени и могат да се поддържат в тези тежки времена “, сподели Георгиева. Тя добави, че желаят да слагат началото на една традиция на културни мероприятия на ул. Съборна, която заслужава да бъде едно средище на културата и на бизнеса в това време.
 Улица Съборна в сърцето на София става пешеходна зона от 4 юли Улица " Съборна " в сърцето на София става пешеходна зона от 4 юли
Емблематичната ул. „ Съборна “ в сърцето на София ще се трансформира в пешеходна зона от 4 юли. Решението взе през днешния ден Столичният общ...
Събитието през днешния ден, по думите й е било проведено доста небрежно. „ Може би за два дни и се отзоваха, благодарим доста на групата „ Тангра “, на Д2, Виктор Калев чакаме да пристигна, Нели Петкова, водещ ще бъде Кирил Ефремов, също Ненчо Илчев ще вършим малко фокуси “, сподели тя. По стратегия тук беше и художникът Иван Яхнаджиев, с цел да рисува със софиянци и техните деца.
Силва Георгиева уточни, че събитието има връзка с митинга, който проведоха преди време. „ Има връзка, защото желаеме да покажем, че взаимно с общината, ние може да създадем – живущите и бизнеса, може да създадем доста хубави събития в този регион, и че не е належащо обезличаването на тази улица, правейки я пешеходна, а по-скоро би трябвало да работим в тенденция да се доразвие този културен център “, сподели тя.
Кирил Ефремов уточни, че се включва, тъй като поддържа тази самодейност Спаси „ Съборна “ поддържа българската просвета, и е " за " това улицата да не бъде единствено пешеходна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР