Не е необходимо да ставате рано, за да успеете в

...
Не е необходимо да ставате рано, за да успеете в
Коментари Харесай

Крайно време ли е да смените часа на събуждане?

Не е належащо да ставате рано, с цел да съумеете в кариерата, единствено тъй като някой като основния изпълнителен шеф на Apple - Тим Кук, става в 3:35 часа сутринта.

Струва си обаче да се означи, че много от високопоставените и сполучливи бизнесмени и основни изпълнителни шефове имат навика да се разсънват по изгрев или по-рано, написа CNBC.

Повечето преуспели предприемачи стават не по-късно от 6:00 часа, сочи ново проучване на Inc. magazine. В него са взели присъединяване хора от най-бързо разрастващите се частни компании в Америка. 64% от тях стават в 6:00 часа или по-рано. Близо деветима от десетима отварят очи не по-късно от 7:00 часа.

Ето по какъв начин тъкмо наподобяват резултатите от изследването:

6:00 (37% от анкетираните)
5:00 (27%)
7:00 (22%)
8:00 (5%)
4:00 или по-рано (5%)

Няма нищо учудващо в ранното ставане, споделя основният редактор на изданието Скот омелианук. По думите му, сутрините са едни от най-спокойните интервали в работния график на основните изпълнителни шефове.

Сутрините са време, в което може да се фокусирате и да съставите проект на деня. Може да помислите за себе си, преди всяко нещо, което желае да провали съвършения ви ден, стартира да препречва пътя ви.

Струва ли си да жертвате съня в името на времето за централизация?

Експертите по съня се сплотяват към това, че хората имат потребност от 7 до 9 часа сън всяка нощ, без значение какъв брой рано би трябвало да станат за работа. Пълноценната нощна отмора усъвършенства физическото и психологичното здраве, което спомага и за по-доброто равнище на работливост.

Създателят на Amazon Джеф Безос залага на 8 часа сън, защото го зареждат с сила и му оказват помощ да “мисли по-добре ”.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР