Не е намерено взривно устройство в , предава БНР. Столичната

...
Не е намерено взривно устройство в , предава БНР. Столичната
Коментари Харесай

Не е открита бомба в детска градина в София, за която бе подаден сигнал

Не е открито взривно устройство в, предава БНР.
Столичната полиция употребява и подготвено куче при претършуване на пространствата и региона.
 Сигнал за бомба в детска градина в София Сигнал за бомба в детска градина в София
Сигнал за бомба е получен в 101-ва детска градина в София, оповестиха за БНР от Министерство на вътрешните работи. Децата, които са се намирали по това време в постройка...
Сигналът е получен в детското заведение към 10:30-11 часа сутринта, изясни Милко Младенов. Той сподели, че са били евакуиирани към 150 деца. Районният кмет изясни, че макар резултата на инспекцията, по смисъла на условията, 24 часа след приключването на инспекцията, градината би трябвало да остане затворена. „ Това значи,че при всички положения на следващия ден, петък, градината няма да работи. Ще отвори на 25-ти във вторник сутринта “, сподели той.
Направихме добра организация благодарение на нашата община, господин Младенов, столична община, тъй че благодаря за съдействието. Най-важното - децата и личният състав, са изведени в точния момент и всичко е добре, живи и здрави са ", сподели зам.-директорката Галя Момчилова, която е приела сигнала.
От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестиха за БГНЕС, че след завършилата щателна инспекция, сигналът не се е удостоверил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР