Не е ли имало вариант, в който да ги настанят

...
Не е ли имало вариант, в който да ги настанят
Коментари Харесай

Бг Реалност: Отнеха Децата На 23-Годишна Родилка Заради Неплатени Сметки За Ток!

Не е ли имало вид, в който да ги настанят в дом дружно с децата?

Така и не можах да схвана за какво страната може да дава пари на други фамилии да гледат тези деца, а не може да даде на родител “, описа пред NEWS7 очевидецът Сивил Киниджийски. По време на отнемането на децата огромното е плакало доста и е крещяло, че желае при мама.

Тереза беше открита в общинско жилище, където живее на мрачно и без двете си деца – Кристиян и Калоян. Жената живее сама, без брачен партньор и родители. Тя описа мрачната си история, която я е принудила сама да се откаже от децата си. Тя сама е подписала протокола и е предала непринудено децата си. Въпреки че страда за тях, Тереза не упреква чиновниците от Социални грижи.

„ От януари месец предходната година до декември бях на работа по стратегия. Обаче програмата свърши. ”

Не схваща обаче за какво страната ще заплаща по 500 лева на приемни фамилии, до момента в който сметката й за тока, поради която лишават децата й, е 400 лева „ Имам право да ги виждам, те са в града. И незабавно щом си включа тока – това е опцията да ги виждам, незабавно си ми ги връщат “, описа тя. Децата на Тереза ще бъдат в приемни фамилии, до момента в който майката стартира да получава пари и обществените преценяват, че може да се грижи за тях.

Майката би трябвало да потвърди приходи и да си заплати комуналните сметки до един месец, с цел да й бъдат върнати децата, разясниха юристи. Причината да й лишават двете деца е, че тя ги е сложила в риск, като не е основала нужните условия за развъждането им.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР