Не е лесно да забравим миналото. Особено ако то е

...
Не е лесно да забравим миналото. Особено ако то е
Коментари Харесай

Тези зодии НЕ могат да скъсат с миналото

Не е елементарно да забравим предишното. Особено в случай че то е било изпълнено с тъжни или даже трагични събития. Всеки от нас от време на време се връща към спомените, оставили дълбока диря в сърцето. Но някои  просто са ненадминати в това отношение. Те не съумяват да прекратена връзката си с предишното си и не престават да живеят с него, даже и в случай че то пречи на живота им в сегашното.
Рак
Животът на Рака се състои от куп мемоари - от време на време в паметта му изскачат неприятни картини от предишното, които го карат да страда още веднъж и още веднъж. Представителите на този знак не могат да се разделят с мъчителните си мемоари, тъй като всекидневно претърпяват всички неприятни обстановки от предишното. Те се опасяват, че още веднъж може да се окажат в комплицирана обстановка и да наподобяват глупави в очите на другите. Спомените на Раците са изпълнени с неустановеност в личните им дейности и разочарования, за които към момента не могат да одобряват, че са част от живота им.
Везни
Те също обичат да се връщат към спомените си. Везните са заети да търсят отговорни за случилото се в предишното. Дори те самите да са отговорни, в никакъв случай няма да признаят това и продължат да търсят различен провинен за всички неприятности. Везните постоянно се смятат за отмъстителни натури заради обстоятелството, че могат да си спомнят това, което другите от дълго време са не запомнили. Но в действителност те просто са привикнали да проучват личното си минало.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР