Не е лесно да впечатлиш най-бляскавата британска кралска двойка, а

...
Не е лесно да впечатлиш най-бляскавата британска кралска двойка, а
Коментари Харесай

Какво похапнаха принц Уилям и Кейт Мидълтън в Берлин

Не е елементарно да впечатлиш най-бляскавата английска кралска двойка, а Полша подвигна летвата, откакто почерпи английския принц Уилям и брачната половинка му Кейт с обичайните си "пиероги " и с ликьор със златни прашинки, отбелязва ДПА.

Готвачите в немското канцлерство взеха решение да сервират риба на гостите на канцлерката Ангела Меркел.

На херцога и херцогинята на Кеймбридж бяха сервирани предястия от сьомга и риба звук. Главното ядене беше риба тресчица със зеленчуци. А десертът бе йогурт с ягоди, заяви източник, непосредствен до немското държавно управление.

Уилям и Кейт са на посещаване в Германия като част от петдневна обиколка, дружно с децата си принц Джордж и принцеса Шарлот, надлежно на 3 и на 2 години.

ВИЖТЕ ПРИНЦ ДЖОРДЖ И ПРИНЦЕСА ШАРЛОТ ЗАЕДНО С РОДИТЕЛИТЕ СИ В БЕРЛИН

So cute! Princess Charlotte gives her first diplomatic handshake #RoyalVisitGermany pic.twitter.com/C3fXva87hK
— Victoria Murphy (@QueenVicMirror) July 19, 2017
Канцлерката Ангела Меркел още преди визитата сподели, че Брекзит евентуално ще е измежду обсъжданите тематики на обяда. Посещението беше изтълкувано като опит на членовете на английското кралско семейство да подобрят имиджа на страната си на фона на невижданото напрежение, обвързвано с идното отдръпване на Англия от Европейския съюз.

По-късно Херцогът и херцогинята на Кеймбридж участваха и на празненство в английското посолство в чест на 91-ия роден ден на кралица Елизабет Втора.

И този път брачната половинка на принц Уилям не разочарова феновете си. Тя още веднъж се довери на марката "Александър Маккуин ", като избра дълга алена рокля с паднали плещи, която провокира бурни овации в стилните среди.
 Кейт и Улям Кейт и Улям
В петък ще отидат с трен до Хамбург за концерт във филхармонията на града.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР