Не е лесно да си кралска особа, защото следят всяка

...
Не е лесно да си кралска особа, защото следят всяка
Коментари Харесай

6 неща, които Елизабет II никога не е правила

Не е елементарно да си кралска персона, тъй като наблюдават всяка твоя стъпка. След като Меган се омъжи за Хари, английските медии насочиха вниманието на хората към това какви ограничавания ще има херцогинята на Съсекс. Въпреки строгия протокол, досега тя нееднократно демонстрира, че не се е трансформирала изцяло.

Елизабет Втора натовари брачната половинка на един от внуците си с куп отговорности и даже означи, че по време на бременността си тя е работила прекалено много. Тя следи изкъсо дали Меган извършва заръките й, само че кои са нещата, които в действителност кралицата в никакъв случай не е правила?

Майката на принц Чарлз се е срещала с 12 американски президенти, пътувала е по цялото земнбо кълбо, даже неотдавна се научи да употребява таблет... Въпреки това, ето 6 работи от всекидневието на елементарните хора, до които тя не се е докосвала:

1. Тя в никакъв случай не е гласувала

Юридически видяно, макар че е монахр, тя има право да гласоподава. Но съгласно протокола на Двоиреца Бъкингам, Елизабет Втора би трябвало да бъде неутрална по всички политически въпроси. В този подтекст тя не е способна да гласоподава или да се кандидатира за избори.

За останалите членове рестриктивните мерки са по-сериозни. Близките до кралицата не упражняват правото си на глас, което
включва принц Чарлз, синовете му и прочие. Това значи, че кралица Елизабет II в никакъв случай не е пристъпвала до урните за гласоподаване, нито е давала вота си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР