Не е лесно да се намери партия, която да обедини

...
Не е лесно да се намери партия, която да обедини
Коментари Харесай

Акад. Денков отговори на Биков за Nexo: Това е опит на ГЕРБ да се окаля ПП

Не е елементарно да се откри партия, която да сплоти останалите в Народното събрание и да образува устойчиво болшинство. Ние малко обърнахаме матрицата - вместо служебните държавни управления да следват политиките на постоянните, вицепрезидентът приканва за противоположното. Аз откровено се надявам да има постоянно държавно управление, само че това не би трябвало да се случва непременно и да не се съблюдават цели, политики и обещания. Това съобщи в ефира на NOVA NEWS депутатът от " Продължаваме промяната " акад. Николай Денков, който разяснява днешното изявление на вицепрезидента Йотова. 

" Имахме директория с кабинет и имена. За да съществува един кабинет, би трябвало да е ясно какви политики и цели ще осъществя. Хората в един кабинет са значими, само че без да знаем какво ще вършим няма по какъв начин да приказваме за хора. Гръбнакът на нашия кабинет беше от политически лица, само че имаше и доста специалисти, които не са политически обвързани и споделят нашите цели. 

В нашата декларация ясно дефинирахме националните цели. Една от тези цели е правосъдната промяна, която от ГЕРБ по всякакъв начин се пробват да провалят. Без правосъдна промяна няма по какъв начин да убедим хората, че страната работи за тях и ги пази ", сподели още той.  

" Неприятно е, че България се появява в интернационалните вести със случая Nexo. Аз не мога да разясня тази тематика, тъй като не запознат съм криптовалути, само че през днешния ден сътрудника Тома Биков от ГЕРБ демонстрира голяма фикция. Въпрос на минути е да се ревизира дали Nexo са финансирали Политическа партия и да се види, че няма такова нещо. Асен Василев и Настимир Ананиев нямат нищо общо с Nexo. 

Това още веднъж е елементарно доказуемо и е следващата фикция на ГЕРБ. Г-н Ананиев ясно съобщи, че от години няма никакъв общ бизнес с Антони Тренчев и няма общо с Nexo. Съчетаването на единия скандал, който е същински, с Политическа партия е опит на ГЕРБ да се окаля Политическа партия. За разлика от свадите с ГЕРБ, за които има ясни доказателства - дадени са пари за градеж на Автомагистрала " Хемус " и не е издигнато нищо, тук няма нищо.

ГЕРБ се готвят за избори от началото на това Народно заседание, за образец мога да дам приоритизирането на връщането на хартиената бюлетина, и се пробват да окалят всички останали. И тук не става въпрос единствено за Политическа партия - вижте историята с депутатката от Демократична България от оня ден. Изкраха и нея терористка, организира се закрито съвещание на Народното събрание и на него не се чу нищо ужасно и фрапиращо ", разяснява акад. Денков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР