Не е лесно да намерим човек в живота си, с

...
Не е лесно да намерим човек в живота си, с
Коментари Харесай

Сигурните знаци, че имате дълбока връзка с някого

Не е елементарно да намерим човек в живота си, с който да се радваме на същинска, дълбока връзка. Затова е хубаво, в случай че срещнем подобен човек, да оценим тази специфична връзка с него и да пазим тези наши връзки, безусловно като очите си. Понякога ни е мъчно да разберем, че сме свързани на по-дълбоко равнище с някого, защото най-много рутината на всекидневието ни кара да одобряваме някои неща за даденост. Ето и сигурните знаци, че с даден човек имате специфична, дълбока връзка:

1. Усещате физическа и прочувствена фамилиарност
Честно казано, в случай че имате дълбока връзка с половинката си, сигурно няма да ви се желае да се разделяте с нея за по-дълго и ще чакате с неспокойствие срещата ви. Най-вероятно ще докосвате без мотив този човек, ще държите ръката му, ще го прегръщате постоянно и т. н. Освен това всички тези неща укрепват връзката, която имате с колегата си.

2. Имате дълготраен ангажимент
Ако имате по-специална връзка с колегата си и за двама ви сериозната връзка и дълготрайният ангажимент няма да са проблем или пък мотив за полемика. Хората, които имат дълбока връзка между тях, още през цялото време на връзките си, имат съществени планове един към различен.

3. Не можете да си визиите живота си без този човек
Ако сте удовлетворени от връзката си и даже и не можете да си визиите какъв би бил животът ви без вашия сътрудник, то значи в действителност ви свързва нещо по-дълбоко и особено – магията на същинската обич. Вие просто знаете, че всички стихии, които ще минат през живота ви, ще са доста по-леки, тъй като ще имате някого до себе си, който ще ви помогне да се справите.

4. Имате споделени ползи
Факт е, че с хората, с които имаме по-дълбока връзка имаме и сходни ползи. Ако вие и вашият сътрудник имате сходни отзиви по значимите житейски въпроси, в случай че имате идентични ползи, в случай че едни и същи неща ви вълнуват то значи вие споделяте между тях на едно друго, по-дълбоко равнище.

5. Двамата си влияете позитивно един на различен
Ясен знак, че човек има по-дълбока връзка с половинката си, е в случай че той се пробва да е най-хубавата версия на себе си, когато е с половинката си. Ако двама души си въздействат позитивно един на различен, в случай че се тласкат към самоусъвършенстване, в случай че дружно са по-силни и/или по-уверени, значи им е писано да бъдат двойка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР