Не е лесно да бъдем във връзка, особено ако носим

...
Не е лесно да бъдем във връзка, особено ако носим
Коментари Харесай

Кои са четирите жени на зодиака, които не могат да се обвържат сериозно?

Не е елементарно да бъдем във връзка, изключително в случай че носим отминали рани, които не ни разрешават да се доверяваме на хората и сме скептични и имаме проблем с обвързването.

Някои знаци на зодиака обаче, носят този кръст цялостен живот, без значение през какво минават и възможностите при тях да се получи онази мечтана връзка от всички, са доста по-малки.



Скорпион

Жените скорпиони определно се виждат и се отличават, изключително когато ги чуете по какъв начин споделят с сътрудниците си. Ревниви, контролиращи и проклети, те могат да извадят от кожата всеки към тях в опитите си да бъдат най-отгоре и да не правят отстъпка в никакъв случай. 

Тежко злопаметни и най-малкото нещо, което ги е засегнало, ще бъде повтаряно с години преди вероятно да затихне. Не тъй като е било толкоз значимо, евентуално даже е била самата истина, само че те считат, че техните усеща са по-важни от на останалите и никой не схваща нежните им (според тях) сърца.
 Жените от тези ЗОДИИ бързо притеглят противоположния пол Жените от тези ЗОДИИ бързо притеглят противоположния пол
Днес ще приказваме за тези зодиакални знаци, които са по-страстни и огнени от останалите! Всяка жена е красива по собствен метод, без значение...

Лъв 

Усети ли даже капка внимание от вас към себе си, дамата лъв няма да ви остави намира, до момента в който не получи своето от жертвата си... Така де, от колегата си.

Те имат вяра че би трябвало да бъдат боготворени и носени на ръце и въобще не се интересуват от това какво коства на колегата им. Адски ревностни и мъчително горделиви, те не изпитват никакви скрупули на съвестта и са подготвени на всичко да потвърдят, че са само те прави.

Овен

Ако имате желание вие да бъдете алфата във вашата връзка, не сте познали. Жената овен е властна и безапелационна в решенията и изборите които прави и рядко скланя глава и отстъпва. Всъщност съвсем в никакъв случай. 
 Жените от тези зодии в никакъв случай няма да останат без пари! Жените от тези зодии в никакъв случай няма да останат без пари!
Ще е отлично,  в случай че всеки изкара по един милион $. Има обаче представителите от зодиака, които постоянно имат пари в себе си. Ког...

Те са извънредно огромни гъби за внимание и за тях не важат взаимни отстъпки. Твърдоглавостта им в разногласия е ужасно дразнеща, тъй като доста постоянно знаят, че не са прави, само че все пак държат до последно на своето мнение.



Водолей

Водолеите са отвън този лист в случай че би трябвало отново да приказваме за лошотия, ревнивост и опърничавост. Те са извънредно грижовни и любвеобилни, като също по този начин са и търпеливи и изслушващи сътрудници.

Тук казусът е, че дамата водолей би трябвало непрекъснато да поддържа интереса си на равнище и да й се случва нещо ново и забавно всеки ден. Дори да са нови закачки и флирт, макар че сте дружно от години - за вашето водно момиче е значимо да бъде забавно и огънят да се поддържа жив. В противоположен случай еднообразието и бита във връзката ви доста бързо ще я изгонят от вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР