Не е като да не сме виждали Чанинг Тейтъм без

...
Не е като да не сме виждали Чанинг Тейтъм без
Коментари Харесай

Защо Чанинг Тейтъм публикува своя гола снимка

Не е като да не сме виждали Чанинг Тейтъм без облекла. Той стана известен най-много с ролята си в " Професия стриптизьор ". В последно време може да не се е разголвал на огромния екран, само че за следващ път ни убеди, че няма проблем с това да остане както майка го е родила.

Преди часове в профила на Тейтъм в Instagram се появи много любопитна фотография. На нея той е чисто гол, под душа , а интимните си елементи е прикрил единствено с ръце. От описанието към фрагмента разбираме, че го е разгласил, тъй като е изгубил бас.

Вижте тази обява в Instagram.
I lost a game of Jenga to Jessica Cornish. The loser (me) had to post a picture the other person (Jessica Cornish) picked... Smh and fml... I’m never playing Jenga with her ever again... @jessiej

Публикация, споделена от Channing Tatum (@channingtatum) на Май 1, 2019 в 1:34 PDT

Актьорът и половинката му Джеси Джей са играли на дженга (игра, при която се построяват оптимално високи кули от плочки) и Чанинг е изгубил. В резултат на това той е трябвало да разгласява фотография, определена от победителката . И тя се е спряла точно на този парещ кадър.
 Чанинг Тейтъм, Джеси Джей и първи фотоси на новата звездна двойка
Как ни изненадаха Чанинг Тейтъм и Джеси Джей

Нова двойка на хоризонта

Тейтъм приключва с обещанието в никакъв случай повече да не е играе дженга с половинката си. А ние заключваме, че Джеси е избрала мъжът до нея да се пусне гол в Instagram просто тъй като е желала да се похвали...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Camila. (@jessiejbr.uk) на Май 1, 2019 в 6:22 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР