Не е използвана физическа сила и полицейска техника при днешните

...
Не е използвана физическа сила и полицейска техника при днешните
Коментари Харесай

СДВР: Не е използвана физическа сила и полицейска техника при протестите

Не е употребена физическа мощ и полицейска техника при днешните митинги в страната. Това оповестиха на ексклузивен брифинг в Столична дирекция на вътрешните работи основен комисар Христо Терзийски и старши комисар Ивайло Иванов.
 
Движението по блокираните по-рано пътни артерии е пуснато.

 
Остава блокирано придвижването на Орлов мост в София, където има дребна група протестиращи. Остава блокирано и придвижването по основната пътна артерия София - Варна, където протестиращите във Велико Търново проведоха блокадата непринудено. Не е ясно какъв брой време ще продължи блокадата във Велико Търново, само че митингът протича спокойно. Чуват се скандирани с апели за " оставка ". Има полицейско наличие.
 
Най-високо е било напрежението сред протестиращи и жители при блокадата на интернационален път Е-79, където движенето сред Благоевград и Кулата остана спряно над четири часа. Протестиращите затвориха и обходния маршрут, който чиновниците от ОДМВР-Благоевград бяха обезпечили.

 
„ Никъде не допуснахме нарушавания на публичния ред или някакви стълкновения сред протестиращи и непротестиращи “, безапелационен е основен комисар Христо Терзийски.
 
При една от блокадите на Орлов мост в столицата е имало дребен случай с преминаващ автомобил, който е блъснал леко един от протестиращите. Той е прегледан в ИСУЛ, където е открито, че няма контузии.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР