Не е изненада, че известните личности имат склонност към скъпи

...
Не е изненада, че известните личности имат склонност към скъпи
Коментари Харесай

Скандално скъпите хобита на звездите

Не е изненада, че известните персони имат податливост към скъпи занимания , написа каналът във vbox7. Ето и кои са скандално скъпите сбирки на звездите.

Джей Зи

Рапърът има богата сбирка от часовници , като всеки един е деликатно селекциониран. Някои от най-скъпите са оценени на над 20 хиляди $. Най-скъпият часовник в сбирката е подарък от Бионсе и съдържа 1282 диаманта, а цената му е 5 милиона $ .

Пеле

Футболната звезда има огромна сбирка от футболни сувенири . Тя включва над 2000 продукта. Колекцията е продадена на търг в Лондон за 5 милиона $.
 Пеле Gulliver/Getty Images
  Никол Кидман

Актрисата има богата сбирка от монети . Кидмън събира юдейски монети от 4 в.пр.Хр. Липсва обществена информация, каква е цената на сбирката, само че се допуска, че поради редките монети, тя доближава до няколко милиона $.
 Никол Кидман Gulliver/Getty Images

Леонардо ди Каприо

Истински почитател на „ Междузвездни войни, артистът има над 150 фигурки от поредицата. Една от най-скъпите е Vinyl Cape Jawa, която коства 18000 $. Няма информация какъв брой коства цялата сбирка на Лео, само че наподобява влага доста в това занимание.

Никълъс Кейдж

Актьорът е почитател на ретро комиксите и разполага с една от най-големите сбирки в света. Най-скъпият му комикс възлиза на над 2 милиона $ и е първият брой, в който се появява Супермен.
 ретро комикси iStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР