Не е изключено и просто да си разменят рецепти, нали?

...
Не е изключено и просто да си разменят рецепти, нали?
Коментари Харесай

Когато една снимка казва повече от 1000 думи…

Не е изключено и просто да си разменят предписания, нали? Вие по какъв начин смятате? Защото обявиха, че „ нова коалиция “ няма.

Снимката е оповестена от депутата Христо Петров, който всички познаваме като Ицо Хазарта.

Той е „ озаглавил “ фотографския шедьовър не с име, а просто с три сърчица. Като за обичаща се тройка. Парламентарна тройка, вие какво си помислихте?

Отдолу мненията не им икономисват на „ героите на нашето време “ нищо, от „ пудела на Слави “ до по-цинични оферти за шведско кино 18+.

Повечето се „ питат “ риторично: нали нямаше да се коалират, какво излезе?

Някои пък разясняват: Взеха се.

Но, като цяло, сюрпризирани няма.

А за политически по-незаинтересованите, да кажем, че на фотографията, в коридорите на Народното събрание виждате: водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, прочут с съветски финансов прякор; дясната ръка на Слави Трифонов – Тошко Йорданов от ИТН; и Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Тези три партии през днешния ден, подкрепени от Движение за права и свободи, гласоподаваха и с болшинство, обезпечено от тях си, смъкнаха ръководителя на Народното събрание Никола Минчев под претекст, че не е обезпечил закрито съвещание за чуването по тематиката с Македония, макар че тъкмо те желаеха всичко да е очевидно, а не скрито и отново те гласоподаваха въпросното съвещание да е намерено.

А след това споделиха, че няма споразумение и „ нова коалиция “ посред им.

А на фотографията – хем не можем да знаем какво тъкмо се случва, хем някак си всички знаем какво се случва…


Междувременно, Слави написа: „ Няма никаква коалиция сред “Има подобен народ”, ГЕРБ и Движение за права и свободи. И няма и да има. Никога. “
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР