Не е изключено и да напуснем коалицията Обединени патриоти. Това

...
Не е изключено и да напуснем коалицията Обединени патриоти. Това
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не е изключено да напуснем Обединени патриоти

Не е изключено и да напуснем обединението " Обединени патриоти ". Това съобщи в Пловдив вицепремиерът и водач на НФСБ Валери Симеонов часове откакто партията му смъкна доверието от Волен Сидеров като ръководител на парламентарната група, оповестява " Канал 3 ".

Причина са неприемливите съгласно него нападки на водача на " Атака ", отправяни от ефира на партийната телевизия. По думите му на процедура каквото и да е решението на съдружния съвет за неговата партия, Сидеров към този момент не е ръководител на групата.

Не сме водили диалози с Вътрешна македонска революционна организация по тематиката, въпреки всичко решението на ПГ е взето нощес и оповестено през днешния ден, добави Валери Симеонов. Като най-вероятна причина за държанието на Сидеров водачът на НФСБ уточни обстоятелството, че няма да се извърши желанието му да води листата на " Обединение патриоти " на изборите за Екологичен потенциал.

В тази връзка Валери Симеонов разгласи, че що се отнася за НФСБ на идните избори за Европейския парламент ще взе участие независимо.

Симеонов е формален посетител на тържествата на 68-ма бригада " Специални сили " - Пловдив отдадени на 74-та годишнина от борбата на Парашутната тайфа на височината Стражин по време на Втората международна война и Празника на военния парашутист. След тържествения строй бе отслужен признателен молебен, а пред паметника на починалите през всички години парашутистите бяха сложени цветя. Програмата продължава с тържествено заседание, награждаване на военнослужещи, жители и публицисти.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР