Не е изключен "патриотичен развод" за изборите за евродепутати, които

...
Не е изключен "патриотичен развод" за изборите за евродепутати, които
Коментари Харесай

Агент Иван и WC специалистът не сдържат омразата един към друг: ПатрЕотите пред развод за Евроизборите заради една ПАРТИЙКА!

Не е изключен "патриотичен бракоразвод " за изборите за евродепутати, които ще са напролет на 2019 година За това предизвести вицепремиерът и водач на НФСБ Валери Симеонов в предаването "Свободна зона " с Георги Коритаров по ТВ Европа.

"Възможно е да не се явим дружно с Вътрешна македонска революционна организация на европейските избори през 2019 година след насъбраното през последните месеци напрежение ", съобщи Симеонов.

Напрежението в обединението "Обединени патриоти " е очевидно от няколко седмици, а Симеонов и водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов от време на време си обменят рецензии през медиите. И от двете партии пък валят заявления и начинания по разнообразни тематики, които взаимно биват опровергавани или обявявани за неконсенсусни.

Според Валери Симеонов напрежението се дължи на нападателната медийна политика на Вътрешна македонска революционна организация - представители на партията на Каракачанов измествали членовете на останалите две политически сили – НФСБ и "Атака ". Според водача на НФСБ атмосферата в парламентарната група е неприятна, разговорът е нарушен, четири седмици депутатите не са заседавали. Освен това ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Каракачанов отказвал да разисква със своите съдружни сътрудници медийните изяви на членовете на парламентарната група.

“Истината е, че Вътрешна македонска революционна организация е най-малката партия от нашата коалиция и досегашните избори са потвърдили това, само че с най-сериозни искания във връзка с показване на изборите. Естествено, че едно непрестанно наличие в медите на избрани лица ще ги направи разпознаваеми, а други ще бъдат неразпознаваеми. Никой не може да подсигурява, че на идващите избори ще се явим в коалиция, изключително при тази обстановка, освен това напрежение, което се натрупва към този момент 4-5 месеца – по-скоро няма да се явим дружно на идващите избори. И от тази позиция това са едни ходове за гарантиране на по-добро показване. Когато представяш своите хора от парламентарната група те стават разпознаваеми и в следствие по изборни региони и така нататък тези хора ще бъдат по-познати. В края на краищата може да наподобява дребнаво, просто политиците контактуват с обществото посредством медиите, тъй че въпросът не е толкоз незначителен. Ситуацията сега е напълно в интерес на Вътрешна македонска революционна организация, от позиция на тяхното хиперактивно, да не кажа и истерично наличие в медиите от заран до вечер. Постоянно всички достижения или пък дейности на Обединените патриоти се показват надали не през призмата, че това са достижения на Вътрешна македонска революционна организация, показват се едностранно. На всички ни се желае да имаме по-нормална среда, по-нормална конюнктура, едно взаимно почитание, което за жалост го няма към този момент, тъй че аз няма по какъв начин да не взема ограничения. Не може една група, една коалиция от 27 индивида, една парламентарна група да бъде разграничена на 3 елементи. ", съобщи Симеонов в ефира на ТВ Европа.

НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация се разминаха трагично да вземем за пример във връзка с оферти от Каракачанов референдум около Истанбулската спогодба. Симеонов назова това "груповато ", а Каракачанов му отвърна, че не е потърсил диалог, преди да се "изплющи " пред медиите.

От Вътрешна македонска революционна организация пък подлагат на критика Симеонов и партията му поради езика, който държаха на евродепутатката от "Зелените " Ска Келер - нещо, поради което се наложи и държавната осведомителна работа да се разграничи от името на Министерския съвет от деянията на вицепремиера и водач на НФСБ.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР