Не е имало нападение. До багажа не е имало човек.

...
Не е имало нападение. До багажа не е имало човек.
Коментари Харесай

Карлос Контрера проговори за скандала с ритането на багажа на възрастна жена

Не е имало нахлуване. До багажа не е имало човек. Това е една доста грозна операция, сподели в утринния блок на Нова телевизия столичният общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера във връзка подадената тъжба в полицията против него за това, че безпричинно е ритал багажа на стара жена по стълбите на метростанция " Сердика ".

Полицейската инспекция завърши и е докладвано на прокуратурата. Прокурорската инспекция ше покаже какво се е случило, добави Контрера, написа novini.bg.

Той описа по какъв начин се е стигнало до въпросната обстановка. Слизам по стълбите в петък, 14 септември, и виждам зарязан багаж до рампата за количките, Насочвам се към кашона и чантата, ритам ги, До тях няма никой. Ядосах се, тъй като нашите съгкраждани не стопират да оставят отпадъци. Осъзнавам го като неточност, първо би трябвало да се потърси подпомагане от органите на реда. Тези две девойки се появиха отнякъде, започнаха да ми крещят, едното от тях стартира да ме блъска. Оказва се, че багажът е на една 87-годишна жена, Дора Николова. Публикацията внуши, че аз съм нападал някой. Първо се твърдеше, че съм доста пийнал, след това, че единствено съм бил пил, съобщи общинарят.

Ситуацията беше ескалирана от тези две момичера. Докато завърши полицейската инспекция, върху мен се стовари цялото Facebook правораздаване. Ситуацията демонстрира, че всеки може да стане жертва на подправена вест. От един изолиран факт се основава стихия в чаша вода, сподели още Карлос Контрера.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР