Не е добре, когато институциите пред лицето на обществото водят

...
Не е добре, когато институциите пред лицето на обществото водят
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не е добре, когато премиер и президент воюват пред очите на обществото

" Не е добре, когато институциите пред лицето на обществото водят някаква война. Властите не би трябвало да показват разминавания и несъгласия, тъй като това саботира политическата непоклатимост, която е най-голямото ни достижение за последната година и четири месеца. Това съобщи във Варна вицепремиерът Валери Симеонов, съобщи репортер на Varna24.bg

Коментарът му бе във връзка забавеното сключване на указа за освобождение на Младен Маринов от поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

" Какво завоюва България от това, че подалите оставки трима министри в продължение на 10 дни не са освободени?, попита Симеонов.  И добави: " Личните връзки сред президента и министър-председателя не трябва да рефлектират върху вземането на решения и осъществяването на отговорностите. "  

Той добави, че в ръководещата коалиция няма разминаване по отношение на предлагането на Обединените патриоти за разработване на позиция срещу налагането на наказания на Унгария от страна на Европейски Съюз.  

" Ние на вчерашното съвещание на Министерски съвет се обединихме към решение от оперативно съвещание в позиция в поддръжка на Унгария ", сподели Симеонов. 

Според Симеонов опозицията няма потенциал за предизвикателство на предварителни избори. 

Валери Симеонов бе във Варна, с цел да регистрира сполучлив туристически сезон и добра стиковка сред обособените институции.

Вижте повече във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР