Не е честно, не е редно и ние не сме

...
Не е честно, не е редно и ние не сме
Коментари Харесай

Ресторантьорите недоволни - искат навсякъде да е със зелен сертификат

" Не е почтено, не е редно и ние не сме съгласни . ". Така пишат от Българската асоциация на заведенията и от Сдружението на заведенията в България във връзка условието в заведенията да се позволяват хора единствено със зелен документ, а това да не е наложително за Народното събрание.

" На всичкото от горната страна се разисква, при вероятно въвеждане на " зелен документ " в Народното събрание, всички ние като данъкоплатци да плащаме тестванията на неимунизираните високоплатени депутати и служители ", пишат ресторантьорите.

В сегашната си позиция те настояват, че като работодатели не били желали въвеждането на " зелен документ " за обектите си , въпреки че точно от тях потегли концепцията да се отворят заведията против документ, с цел да имат някакъв оборот. С министерска заповед сме принудени да го съблюдаваме и никой не поема тестванията на чиновниците ни, пишат ресторантьорите.

" Тежката дискриминация по тематиката би трябвало да спре! Не може разпоредбите да важат за едни, а демонстративно да се подценяват от тези, които ги вкарват ", се споделя в позицията.

Всички ние виждаме, че коронавирус рецесията се задълбочава освен у нас, само че и в целия свят. Време е да се поеме отговорност и да се премисли обсегът на " зеления документ ", тъй че той или да обхване целия публичен живот, или да отпадне като условие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР