"Не допускам много хора до себе си на участия", призна

...
"Не допускам много хора до себе си на участия", призна
Коментари Харесай

Софи Маринова в паника! К-19 й отне най-милото, а сега...

"Не позволявам доста хора до себе си на участия ", призна певицата Софи Маринова. Тя призна, че се опасява да не се болести с ковид и прави всичко допустимо, с цел да се пази. В нощните заведения, където е доста по-трудно да се реализира надзор, ромската перла твърди, че разчита на охранителите да я пазят.

Софи се старае да не позволява доста почитатели до себе си, въпреки това да е извънредно мъчно, тъй като те са напористи и желаят да се приближат до любимката си.

Софка признава, че през множеството време гледа да стои в стаите, избрани за почивки в нощните заведения. Тя разчита и на самосъзнанието на хората, които по думите ѝ, също я пазят.

"Експертите споделят, че ковид ще има най-малко до 2022 година. Ако пуснат ваксина, ще си направя ", безапелационна е певицата, представена от novini.bg.

Според нея днешното потомство е доста по-болнаво. За благополучие, досега никой от околните ѝ не е минал през заболяването.

"Господ ни пази, нека да продължи по този начин. Стоим си повече у дома и гледаме да не се бутаме, където има доста хора ", споделя тя.

И добави, че всичко сред нея и Гринго е наред.

БЛИЦ напомня обаче, е.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР