Не Дебора е зарязала бащата на детето си, а той

...
Не Дебора е зарязала бащата на детето си, а той
Коментари Харесай

Дебора ИЗГОНЕНА от мъжа си!

Не Дебора е зарязала бащата на детето си, а той я е изгонил, разкриха добре осведомени източници. Бизнесменът, който върти пицария в Германия, вдигнал ръце от певицата и я натирил назад в България, научи HotArena .

„ Не желая да си изгубвам времето с човек, който наскърбява, заплашва, наранява и е безконтролен. Прощавах доста пъти, само че всичко си има граници “, разкри Дебора в обществената мрежа. От думите й излезе, че си е тръгнала по лично предпочитание и решението да се раздели с бащата на сина си е нейно.

В шоубизнеса обаче се шушука, че Дебора още веднъж протегнала ръка към чашката и точно това била повода мъжът й да я остави. Още до момента в който участваше в „ Биг Брадър “, лъснаха алкохолната й взаимозависимост и неприятното й пиене. Въпреки че влезе в клиника да се лекува, певицата очевидно по този начин и не е преодоляла казуса.

В момента Дебора си стои у дома и гледа 7-месечния си наследник Самуил. Тя даже се е отказала от пеенето и няма открити скоро да се връща на музикалната сцена, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР