Не чухме идеи по време на днешните дебати. Това каза

...
Не чухме идеи по време на днешните дебати. Това каза
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Искаме, не искаме, трябва да продължаваме

Не чухме хрумвания по време на днешните диспути. Това сподели от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров.

Обновяването на един кабинет е нещо безусловно обикновено и демократично. Г-н Цонев сподели, че държавното управление би трябвало да си върви – и с него бих се съгласил, само че почетният ръководител на Движение за права и свободи сподели, че няма опция на настоящето ръководство. Аз му имам вяра, той е умел полиитк. От страна на Българска социалистическа партия – издигнатият от тях президент също неотдавна сподели, че няма опция и предпоставки за предварителни избори. Той не е толкоз умел политик, само че му имам вяра. Социологията също сподели, че няма опция на ръководството и предпоставки за предварителни избори. Така че желае ни се, не ни се желае, би трябвало да продължаваме и продължаваме, като сменяме трима министри, съобщи Сидеров.

Смяната на трима министри е нещо напълно разумно. В нашата група имаше разлики, което е обикновено. Но като цяло групата ни ще поддържа новите имена на министри – те са посочени от премиера, който има право да направи това. Не знам дали някой различен от тази зала е имал улични конфликти с Младен Маринов, само че аз съм имал и мога да кажа, че си вършеше работата. Имената на останалите двама министри също бяха разисквани на съдружния съвет, уточни ръководителят на ПГ на Обединените патриоти.

Той разяснява и проблема с позицията в поддръжка на Унгария, която Обединените патриоти упорстват да бъде призната от държавното управление. С сътрудници от "Атака " и "Воля " внесохме в Народното събрание решение, което да задължи премиера да вземе позиция за поддръжка на Унгария. Вчера не е имало решение на Министерски съвет, имало е разискване, след което моите сътрудници слязоха и оповестиха своята позиция. Аз съм приказвал с премиера, той има подготвеност да застане на позицията на националната еднаквост и на обичайните полезности. Трябва да насочим погледа си натам, тъй като преструктурирането на Европа следва. Трябва да следим това преструктуриране, тъй като в противоположен случай рискуваме да останем в кухненските си проблеми и да не забележим цялото. Трябва да подкрепим Унгария – тази братска страна сподели, че суверенитетът не е празно разбиране, съобщи още Волен Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР