Не членувам в партията на Стефан Янев! Бях на учредяването

...
Не членувам в партията на Стефан Янев! Бях на учредяването
Коментари Харесай

Луна сложи край на спекулациите: Не членувам в партията на Стефан Янев

" Не членувам в партията на Стефан Янев! Бях на учредяването ѝ като посетител. Подчертавам - като посетител. Казвам това, тъй като потегли една далавера, че съм част от тази партия. Това е неистина и не е правилно! Бях поканена и отидох да видя с очите си защо са се събрали тези хора, да се срещна с тяхната стратегия, да задам своите въпроси и да схвана по какъв метод " Български напредък " ще поведе България по нов път и ще ни отърве ли най-сетне от доносниците на Държавна сигурност и комунистите, които ни грабят цялостен живот. "

Това разгласи фолкдивата Луна, която се появи на учредителното заседание на партия " Български напредък " на Стефан Янев.

Певицата и " президент на народа " Луна, която е известна с дейната си социална позицията, мощно лидерско наличие и сериозенрезултат, реализиран от нея с кандидатирането ѝ на последните президентски избори, не желае повече да се спекулира с името й.

" Трябва да е ясно - не членувам в нито една партия. Факт е, че ме канят от всички такива, само че за мен най-важното е считат ли да приложат лустрация тези партии, с цел да се тръгне по нов път. Или всичките тези партии целят грабежът да продължи? По нов път се потегля само и единствено посредством лустрация. Ние, народът, това чакаме. Призовавам хората да вървят, тъй като вратите са отворени, на такива събития. Да се интересуват за живота си и самоуверено да задават своите въпроси и да застанат очи в очи с въпросните " водачи " и всеки самичък да си направи умозаключение ", изясни пред " България през днешния ден " Луна.

Изпълнителката описа, че е провокирала възторг с появяването си на събитието.

" Почувствах се като ръководител на тази партия. Това е истината отвън всяка страст. Членовете на групировката на Стефан Янев започнаха да се снимат с мен и ми желаеха подписи. Получи се един дребен празник. Не чух да се приказва за лустрация, не видях и съответна стратегия, може би това следва. Ще забележим. Искам да видя какво ще се случи от тук нататък, желая да видя тяхното отношение към мен. Ако е следващата консуматорска партия, ще изляза и ще го публикация обществено. Искам да знам стиска ли му на честния Янев да предложения още по-честната Луна в партията си ", съобщи изрично певицата.

Според нея е доста значимо водачите да имат желание в действителност да създадат това, което дават обещание, или приказват още веднъж общи приказки на статуквото.

" Запознах се с господин Янев на учредяването на партията, преди този момент не сме се срещали. Стори ми се очевидно обезпокоен. Говори, че търсят и одобряват в партията елементарни и естествени жители с способности и гении. Ето, аз давам отговор на тези критерии. Имаше почитание, само че и боязън от мен. Видях, че има някаква неустойчивост, видях и кои са дефицитите, само че за тях при идващ наш диалог. Искаше ми се да видя повече известни персони, които се употребяват с доверието на българските жители ", разяснява Луна.

И приключи: " Искаме достъп, последователност и разговор с всички ръководещи, само че се оказва, че е невероятно, и това е главната причина за неналичието на предпочитание за гласоподаване, а тази липса на предпочитание обслужва сполучливо ръководещите и зарежда пазаруването на гласове и утвърждава корупцията в България! Месии няма, има единствено един Бог, от който подвластен всички, и като се замислим, ще разберем, че този свят е доста добре организиран. Всичко животворно ще остане, каквото не е животворно, ще си отиде, и чиста работа, няма защо да се безпокоим. Обичам Ви! Ваша Луна ".

" Цяла България видя по какъв начин на президентските избори реализирах триумф безусловно с джобни пари. Представете си какво щеше да стане, в случай че имах конструкция или финансов запас зад тила си. "

Това разяснява преди време Луна във връзка присъединяване си в борбата за " Дондуков " 2 през предходната година.

По нейни думи на вота за държавен глава тя е получила към 300 хиляди гласа (официалните резултати на Централната изборна комисия сочат, че за певицата са дали своят вот 21 733 души - бел. авт.) и добави, че имало сигнали, че нейни гласове са били откраднати в интерес на други претенденти. Това е и една от аргументите Луна изрично да упорства да гласуваме с хартиени бюлетини, защото при машинния избор било допустимо подправяне на резултатите.

Според уеб страницата на ЦИК на президентския избор Луна се класира на 6-о място от всички претенденти и съумява да събере повече гласове от познати имена в политиката като Валери Симеонов (8568 гласа), Волен Сидеров (14 792), Александър Томов (7235), Боян Расате (6798), Веселин Марешки (10 536) и Йоло Денев (5394).

Изпълнителката остава в историята и с песента си " Луна - Президент ", като видеоклипът към нея е гледан над 1 милион пъти в YouTube.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР