Не че се случва за първи път, но като че

...
Не че се случва за първи път, но като че
Коментари Харесай

Откраднато огледало, или огледалото на жалката ни действителност

Не че се случва за първи път, само че сякаш в последно време проблемите с неналичието на доставки за автомобилните фабрики се отразяват освен на производството на нови коли, само че и на аварийни елементи. А това дава тласък на крадците да се засилват и да си " набяват " каквото им е належащо. 

Очевидно подобен е казусът с Мария Игнатова, която разказа в обществените мрежи какво озачава да ти откраднат огледалото:

" 07.30 ч сутринта, закъснявам за работа, бързам, качвам се в колата. Паля, потеглям, поглеждам в огледалото и " Ооооооо, изненада - няма огледало ".

Ядосана се чудя какво да върша. Обръщам и оставям колата още веднъж пред блока. Качвам се в метрото, гневна. Чудя се кой и за какво, та това огледало няма и 20 лева Започва търсене на огледало. След 2 дни и пробвани 5 огледала /все още не сме намерили/, разбирам за какво... някой просто не е могъл да си откри и е решил, че по-лесно е да откраднеш и създадеш главоболия на различен.

Е, ние продължаваме търсенето и умуването по какъв начин да го оправим, само че към този момент няма да е 20 лева.. нека новият притежател на огледалото ми е " удовлетворен и благополучен " от постъпката си. Благодаря му, че ме остави без кола, към този момент за неопределен срок. "

Напомняме, че фаровете, огледалата и катализаторите са обичани на нарушителите. Хубавото в тази ситуация е, че дамата освен получи препоръки от къде да си набави огледало, само че няколко кавалера й предложиха помощта си. В последна сметка жената благодари на всички, които са й  предложили помощ, и изясни, че за през днешния ден има поръчано следващото огледало. Дано!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР