Не че ни се иска да пуснем лятото да си

...
Не че ни се иска да пуснем лятото да си
Коментари Харесай

Филмите, които да гледаме на кино през септември

Не че ни се желае да пуснем лятото да си върви, само че пък въпреки това, се вълнуваме и за началото на септември. Есенният лъх нормално носи със себе си хем повече градски събития, хем и кинопремиери.
 Трейлър на
Дензъл Уошингтън влиза в екшъна за още един финален път

Екшънът в " Закрилникът 3: Последна част " е обезпечен

Този месец в кината ще се въртят повече екшъни и мистерии, а единствената комедия в афиша може за към два часа да ни върне настроението и лятната тръпка.

" Закрилникът 3: Последна част "

Откакто се отхвърля от живота си на държавен палач, Робърт Маккол взема решение да се пенсионира в Италия. Не минава обаче доста, откакто заживява в малко крайбрежно градче и схваща, че жителите му са тероризирани от мафията.

И това го ядосва - задоволително, с цел да раздаде кърваво правораздаване за един финален път. " Закрилникът " е единствената поредност, в която  участва, а за този финален филм, си партнира с Дакота Фанинг.

От 1 септември

" Моята огромна луда гръцка женитба 3 "

Още една поредност, която се завръща за третата си част, само че вместо в Италия, ни придвижва в Гърция. Тула (Ниа Вардалос, която е и режисьор) скърби за умрелия си татко Костас, a цялото семейство би трябвало да извърши последното му предпочитание.

То ги води в селото, в което е израснал, а цялото прекарване се трансформира в една умилителна фамилна колекция, в която не липсват занимателни моменти и обрати. Участват още Стефани Нур, Андреа Мартин и Джон Корбет ( " Сексът и градът " ).

От 8 септември

" Монахинята 2 "

В първия филм отпреди пет години сестра Ирен и отец Бърк се бяха впуснали да проверяват гибелта на монахиня от манастир в Румъния. В дълго чаканото за почитателите на ужасите продължение обаче демонът се е насочил към друго котило.

Във Франция от 1956 година на злото още веднъж се опълчва сестра Ирен (Таиса Фармига). В ролята на демоничната Монахиня пък още веднъж влиза, а вземат участие също и Ана Попълуел Сторм Рейд и Йонас Блоке.

От 8 септември

" Призраци във Венеция "

Възможно ли е в действителност умрелите да убиват живите? Това се обрисува като една от най-необикновените, заплетени и страховити мистерии в кариерата на известния детектив Еркюл Поаро. Пенсионирал се във Венеция, той се натъква на чудноват спиритуален сеанс в разпадащ се, населяван от духове замък.

Когато един от гостите е погубен, на детектива не му остава друго, с изключение на да се заеме с това, което умее най-добре - да разкрие истината, даже и с цената на личния си живот. Във кино лентата, основан на романа " Празникът на Вси светии " от Агата Кристи, ще забележим Кенет Брана (който е и режисьор), Мишел Йео, Тина Фей, Джейми Дорнан и други.

От 15 септември

" Непобедимите 4 "

Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Анди Гарсия, Долф Лундгрен,,  - надали е нужно да загатваме доста повече от това, с цел да се убедим, че почитателите на екшън поредицата няма да пропуснат и четвъртата част. Е, Арнолд Шварцнегер няма да вземе присъединяване, само че за българските фенове филмът би бил любопитен даже и тъй като е сниман у нас. И не на последно място - дозата адреналин е обезпечена.

От 22 септември

" След сезона "

Българското заглавие, което ще се завърти този месец по кината, е дебют за режисьора Иван Панев. Той ни споделя сантименталната, само че забулена в мистерия история на Асен (Пенко Господинов), който се влюбва в Стела (Йоана Буковска-Давидова). Докато дамата цели 11 години на вятъра чака изчезналия си обичан, Асен разкрива истината за гибелта му. Филмът подчертава върху тематиките за любовта и за изборите, които вършим в нейно име, само че и за справедливостта и истината. Участват още, Красимир Доков, Веселин Анчев.

От 29 септември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР