Не че не можем да отворим гардероба на любимия си

...
Не че не можем да отворим гардероба на любимия си
Коментари Харесай

19 стайлинг идеи как да носим oversize блейзър

Не че не можем да отворим дрешника на обичания си мъж и да му откраднем едно сако, това постоянно стои като алтернатива, само че е друго да допълним дрешника си с нещо ново. И макар че oversize кройките не са оригиналност за дамския, този сезон обемните блейзъри превзеха сбирките на стилните марки, а ние побързахме да им намерим място в ежедневния си стайлинг.

През работната седмица можем да ги носим в композиция с панталон или с миди рокля, с цел да се впишем елегантно в офис дрескода. Ако той разрешава, можем да съвместим блейзъра (независимо дали е в ослепителен, или безпристрастен тон) с тишърт, и обувки на междинен ток. Вариант е той да бъде в звук с модерните бермуди, които са с дължина към коляното и по този начин се получава съвършения костюм за лятото.

През уикенда можем да си позволим да го носим с мини дължини, рокля или къса пола от деним, и кецове, а за празненство вечерите oversize блейзърът може да влезе в ролята на. Достатъчно е да му прибавим един колан за талията, само че от време на време можем и без него.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР