Не че имаше съмнение, но сега, когато DOJ официално заяви,

...
Не че имаше съмнение, но сега, когато DOJ официално заяви,
Коментари Харесай

Хънтър Байдън трябва да оттегли нелепото си дело за „хакнат“ лаптоп

Не че имаше подозрение, само че в този момент, когато DOJ публично съобщи, че преносимият компютър на Хънтър Байдън е същински, че той го е изоставил в магазин за компютри и че наличието съответствува с неговите данни в iCloud, свикан от ФБР през 2019 година, е време синът на президента да се откаже от нелепите си правосъдни каузи, преструвайки се, че е бил „ хакнат “.

В противоположен случай скъпите му юристи рискуват да бъдат глобени и евентуално лишени от адвокатска правозащита за подаване на несериозни искове.

Това е предизвестието от нюйоркския юрист Боб Костело, който, дружно с някогашния си клиент Руди Джулиани, е съден от Хънтър в Калифорния за „ достъп, манипулиране, манипулиране, смяна, прекопирване и щета на данните [на Хънтър]. ”

Искът на Хънтър е „ основан на една в действителност странна доктрина “, споделя Костело в искане да го отхвърли, „ че „ преносимия компютър на Байдън “ в действителност не е преносим компютър на ищеца, а по-скоро преносим компютър, маскиран като преносимия компютър на Байдън, съдържащ неприлични файлове, които са подправено припи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР