Не чакайте друг път, променете си живота към по-добро още

...
Не чакайте друг път, променете си живота към по-добро още
Коментари Харесай

10 малки неща, които ще ви направят по-щастливи

Не чакайте различен път, променете си живота към по-добро още в този момент. Как?  Прочетете публикацията и коригирайте навиците си и график.

Каквото и да мислим за Нова година, за каквото и да мечтаем, всичко това може да се дефинира с една къса дума - „ благополучие “. Разбира се, всеки има свое виждане, само че въпреки всичко има няколко секрети, които ще ни оказват помощ да станем малко по-щастливи през годината.

Хвалете другите

Обичаш да те хвалят, нали? Но ето и непредвидената вест: когато ние самите вършим комплимент на някого, се усещаме съвсем по-щастливи от този, който получава хубавите думи. Между другото, изразяването на признателност дава същия резултат - само че единствено откровено, несъмнено. Хвалете някого всеки ден - вие сами няма да забележите по какъв начин ставате по-щастливи.

Спортувай

Хората, които спортуват постоянно (поне 2,5 часа седмично), се усещат 50% по-щастливи от тези, които водят по-малко деен метод на живот. И освен спортът ни оказва помощ да произвеждаме ендорфини: упражненията ви разрешават да създавате нови другари, да поддържате връзка повече и също по този начин да прекарвате повече време навън.

Огледайте стойката си!
20 неща, които разделят щастливите от нещастните хора
Това са 20-те супер здравословни навика, които отличават щастливите хора от тези, които не са толкоз щастливи. Включете ги в всекидневие...
Прочети повече
Невероятно, само че истина: възприятието на благополучие зависи даже от стойката. Участници в опит, извършен от специалисти от университета в Торонто, откриха от личен опит, че увисналите плещи и извитият тил безусловно ни вършат нещастни. Но походката на спечелилия -  разгърнатите плещи, изправения тил, повдигнатата брадичка - оказва помощ да се ободри, да даде самочувствие и да усили възприятието за благополучие. И апропо, една бърза разходка също ни прави малко по-щастливи.

Ходи на концерти

Музиката онлайн е превъзходен метод да се почувствате по-щастливи, също така, в случай че я слушате постоянно, можете доста да повишите равнището си на благоденствие и физическа непоклатимост. Може би е време да си подарите билети за концерт на обичания си реализатор или абонамент за операта!

Научете се да свирите на музикални принадлежности

Свиренето на музикални принадлежности намалява сърдечната периодичност, намалява кръвното налягане и работи като положително успокоително и релаксиращо средство. Освен това подтиква творчеството и творчеството. Ако желаете да станете освен по-спокойни и по-щастливи, само че и по-умни, запишете се за курс по китара или пиано.
Спрете да мислите за тези 10 неща и ще сте в действителност щастливи
Психолозите са на мнение, че в случай че си блъскаме главата в съответен проблем, то няма по какъв начин да бъдете щастливи и задоволени от живота. Аме...
Прочети повече
Почивка на морето

Животът край морето покачва щастието, нещо, което всички към този момент знаем. Но в случай че не можем да оставим всичко и да отидем да живеем на топлото море, можем най-малко да прекараме почивка там. И донесете вкъщи доста благополучие!

Почистете бъркотията

Учени от университета в Бъркли споделят, че въвеждането на ред и премахването на хаоса понижава равнищата на стрес, покачва равнищата на благополучие и даже оказва помощ за понижаване на риска от меланхолия. Голямото разчистване един път или два пъти годишно е освен метод да се уморим, само че и положително упражнение за възприятието ни за благополучие!

Прекарване на време самичък
Пет елементарни правила да измененията живота си и да сте щастливи
Колко постоянно чуваме недоволства от хората, към нас: какъв брой неприятно е станало да живеем. Колко постоянно използваме тези изречения сами? Често прои...
Прочети повече
Поне половин час дневно уединено със себе си е нужният най-малко, който ни разрешава да поддържаме психическо здраве и комфорт. Ежедневната отмора в днешния бърз и стресиращ свят е просто нужна за нас - пробвайте се да намерите време през новата година за най-хубавия и най-скъп човек на света.

Направете си селфи

Едно наложително изискване: на фотографията би трябвало да се усмихнете. Изследователи от Калифорнийския университет са потвърдили, че шерването на усмихнати селфита прави подателите и получателите освен по-уверени, само че и по-щастливи. Затова снимайте и се усмихвайте по-често!

Рисуване

Дори и в никакъв случай да не сте държали четка в ръцете си, към момента можете да рисувате. Във всеки случай заниманието, обвързвано с художественото творчество, оказва помощ за повишение на психическата ни резистентност и способността да се противопоставяме на напрежението. И единствено една сесия за изобразяване на седмица е задоволителна!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР