Не, британските шпиони не са като Джеймс Бонд - това

...
Не, британските шпиони не са като Джеймс Бонд - това
Коментари Харесай

Британското разузнаване изпитва срам от имиджа на Джеймс Бонд

Не, английските шпиони не са като Джеймс Бонд - това е посланието на първата телевизионна реклама, посредством която разузнаването на Англия се надява да се отърси от мачовския имидж на екранния сътрудник 007.
Началникът на МИ6 Алекс Йънгър изяснява, че с този ход английското външно разузнаване се стреми към повишение на разнообразието и към привличане на повече дами и представители на малцинствата в редиците му. " Искаме хората, които в никакъв случай не са си помисляли да се причислят към МИ6, да се замислят над тази опция ", споделя Йънгър. Първите секунди от рекламния клип припомнят на фена за шпионски филм - потайни водни дълбини, тревожна музика, голяма акула със зейнала паст, която наподобява подготвена да се нахвърли върху плячката си. " Ние сме секрети сътрудници, само че не вършим това, което си мислите ", споделя глас зад кадър. Следващите фрагменти насочват вниманието към хлапак, който с известна паника и в същото време заинтересован следи забележителния див звяр, преди да откри разтуха в обятията на майка си.
Музиката зазвучава по-жизнерадостно и положително. " Да разбираш другите. Да им помагаш да виждат нещата по друг метод. Ако това ви се коства познато, това е тъй като го вършиме всеки ден ", продължава гласът зад кадър, преди да съобщи в умозаключение: " МИ6: скрито ние сме тъкмо като вас ".
С неналичието на безразсъдни сътрудници, които ухажват хубавици и се впускат в луди съревнования и престрелки, телевизионната реклама цели да разкрие търсените от МИ6 човешки и интелектуални умения. Британското външно разузнаване се надява до 2021 година да притегли към редиците си към 800 сътрудници.
В същото време стана известно, че Британският притежател на " Оскар " Дани Бойл ще режисира 25-ия филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд. Снимките за към момента неозаглавения филм за екранните подвизи на фамозния разузнавач ще стартират през декември тази година в лондонските студиа " Пайнууд ". В облика на сътрудник 007 феновете за пети и финален път ще видят английския артист Даниъл Крейг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР