Не биваше преди да се покаже същността на ваксините и

...
Не биваше преди да се покаже същността на ваксините и
Коментари Харесай

Проф. Аргирова: Вирусът е стабилен и ваксината ще дава дълготраен имунитет

" Не биваше преди да се покаже същността на имунизациите и да се знаят нейните свойства и качества, да се вършат описите за имунизиране ", съобщи пред БНР проф. Радка Аргирова - вирусолог, ръководител на Дружеството на вирусолозите. Тя посочи, че това не се случва единствено в България, а и на всички места по света се работи в жанр " слагаме каруцата пред коня ". Вирусологът акцентира, че не е обяснено дали всеки, който реши да се имунизира, ще може да избира коя от имунизациите да му бъде сложена.

Проф. Аргирова разказа тежките случи на болни от коронавирусна зараза, които е виждала в болничните заведения и изрече безапелационното си решение да си сложи ваксина против Covid-19.

" Не разбирам тъкмо сътрудници, лекари, които приказват несъстоятелни неща за ковид ".

По думите на вирусолога научните изявления за имунизацията на " Pfizer " демонстрират, че тя е безвредна и допусна, че несъмнено ще бъде ефикасна.

" Научаваме, че като се направи имунизацията, тя ще дава дългогодишен имунитет. Това е доста значимо. Вирусът няма късмет повече, тъй като към този момент е направил всички промени, които са му нужни, с цел да може да болести индивида. Всички разновидности, които след това претърпява, няма да могат да повлияят на неговата патогенност, разпространяване, нито пък на действието имунизациите. Това е част от закона на еволюционната вирусология ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР