Не бива да се поставя под съмнение работата на шуменската

...
Не бива да се поставя под съмнение работата на шуменската
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Валентин Радев светкавично отговори на Нинова и я захапа заради провокацията

Не бива да се слага под подозрение работата на шуменската дирекция. Затова избързах да дойда. Това съобщи на ексклузивен брифинг министърът на вътрешните работи Валентин Радев. Думите му са във връзка на обвиняванията на лидерката на Българска социалистическа партия, че непозволено е ровено в членските описи на партията и е арестуван неин член от Шумен.

" Не одобрявам такова отношение. Ние изпълняваме тъкмо постановлението на прокуратурата. Ако имат политически проблем, да си го оправят вътре. В сигнала написа всичко. Прокуратурата разпорежда и ревизира. Кой видя нещо неправилно ", запита министърът.

" Ние ревизираме откакто съберем информация я даваме в прокуратурата. Ако е попълнена декларация с погрешна информация това е закононарушение и следва наказване ", добави той.

Само в БЛИЦ! Това ли е държавният чиновник, уволнен тъй като бил член на Българска социалистическа партия?

" Иззети партийни документи: Ние имаме разпореждане и действаме точка по точка. Трябва да проверим член ли е, деятел ли е, за това пожелаваме всичко. Когато установим, ще пратим в прокуратурата. Действаме по всички закони в страната ", сподели министърът.

Той проговори и за акцията в Ихтиман: " В 15:00 часа регионалния шеф на София ще даде конференция пред Общината в Ихтиман и ще даде информация ", сподели Радев.

Никол ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР