Не бива да давам оценка на работата на министрите на

...
Не бива да давам оценка на работата на министрите на
Коментари Харесай

Калин Георгиев: „Специалистите“ да кажат защо наговориха толкова глупости за убийството на Виктория

Не бива да давам оценка на работата на министрите на Министерство на вътрешните работи и на основните секретари. Напуснах системата, когато министър беше Петя Първанова. Знаех, че Цветлин Йовчев ще е идващият министър. Като граждански човек бих споделил, че Министерство на вътрешните работи се оправи доста добре.
Това сподели някогашният основен секретар на вътрешното министерство Калин Георгиев по БТВ, във връзка следствието на убийството на русенската журналистка Виктория Маринова.

Тази примитивна свирепост и откритите доказателства приказват напълно ясно, че не става въпрос за подготовка, за поръчка. Може би би трябвало " експертите " да дойдат и да кажат за какво наговориха толкоз нелепости и си разрешиха да дават квалификации за компетентността на полицията и прокуратурата, съобщи Георгиев. Методът на работа на полицията и на прокуратурата е еднакъв – никой не прави разлика каква е жертвата на закононарушението, добави той.

Тежки закононарушения стават на всички места по света. Има хора, които не са като нас - методът им на мислене не е като на естествените хора. Няма по какъв начин да направиш предварителна защита на ликвидиране, което не е подготвяно, уточни някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Според него във връзка с тежките закононарушения Министерство на вътрешните работи работи добре, а проблемите в общуването на вътрешното министерство с обществото идват от оправянето с битовата престъпност. Ресурсът на Министерство на вътрешните работи би трябвало да се усилва, а не да се понижава, както става напоследък, сподели още Калин Георгиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР