Не били доволни от услугите и цените ѝДелото започва до

...
Не били доволни от услугите и цените ѝДелото започва до
Коментари Харесай

Обвиниха врачаните, залели врачка с киселина

Не били удовлетворени от услугите и цените ѝ
Делото стартира до дни

Прокуратурата внесе обвинителен акт против Йордан Цветанов и Веселин Вълчанов, които заляха с киселина ясновидката Тони в пловдивския кв. “Тракия ”. Делото против двамата врачани ще стартира до дни. Разследването е открило, че индивидът, лиснал рисковата течност е Йордан, а Вълчанов пазел пред блока да не му попречат.

Преди време Веселин посетил гледачката и є декларирал, че “ще я потроши ”, защото била в комбина с някакъв ходжа и вземала доста пари. През март той и приятелят му Йордан решили да залеят Тони със сярна киселина, тъй като не били удовлетворени от услугите ѝ.

На 14 март двамата отишли от Враца до Пловдив с лекия автомобил на Веселин. Паркирали покрай жилището на жертвата, която била неработоспособен и държала вратата на жилището си отключена. Цветанов се качил, влезнал в стаята на Тони и лиснал към нея изгарящата течност, която попаднала в региона на лицето, шията, гръдния панер, корема, горните и долните крака на дамата. След това напуснал жилището, отишъл до паркирания автомобил и двамата се прибрали във Враца. Вълчанов и Цветанов са с мярка “Задържане под стража ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР