Не бих въобще коментирала на този етап. Това заяви вицепремиерът

...
Не бих въобще коментирала на този етап. Това заяви вицепремиерът
Коментари Харесай

Габриел: Нищо не е договорено, докато всичко не е договорено

Не бих изобщо коментирала на този стадий. Това съобщи вицепремиерът и външен министър Мария Габриел, в отговор на въпрос дали би отстъпила Министерство на външните работи на акад. Николай Денков след ротацията, съобщи БГНЕС.

„ Нищо не е контрактувано, до момента в който всичко не е контрактувано. Имам европейски опит и мога да го кажа “, сподели Габриел.

По мотив на разногласията кой да оглави външното министерство, тя съобщи, че България е демократична парламентарна република.



„ Всеки има право на мнение. Докато има диалози и всеки си отстоява мнението, това надалеч не значи, че те са безперспективни. Напротив. Има повече страсти, това не е първият път. Важно е да останем съществени в желанията си за това България да върви по пътя, по който е поела “, сподели външният министър.

Според нея в случай че нещата останат по този начин, както са контрактувани тя не вижда опасност за работата и бъдещето на държавното управление.



„ Искам да видя, че сме екип България, който демонстрира резултати и има цели “, съобщи Габриел.

Тя уточни, че разговорът сред нея и премиера Денков продължава. Според нея сега България би трябвало да бъде поредна в отстояването на своето място в Европейски Съюз и поредна в политиките по отношение на своите жители.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР