Не бих си позволил да подсказвам на кого президентът Румен

...
Не бих си позволил да подсказвам на кого президентът Румен
Коментари Харесай

ПП не подсказва на Радев на кого да даде третия мандат, но с ИТН няма да водят преговори

" Не бих си разрешил да суфлирам на кого президентът Румен Радев да даде третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление. Той до момента демонстрира отговорно държание в границите на Конституцията и ще реши на кого да даде мандата " . Това съобщи ръководителят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров пред публицисти в Народното събрание, минути откакто ГЕРБ извършиха декларираното и по-рано и върнаха втория мандат.

Андрей Гюров изясни, че по-важният въпрос е какво следва пред страната. Думите за градивна съпротива и за отговорност пред значимите решения за страната липсват в дейностите на ГЕРБ, разкритикува Гюров. Според него ГЕРБ вкарват страната в поредна политическа рецесия.
 Политическа партия подготвени за разговор, само че държат Асен Василев да е министър председател
Политическа партия подготвени за разговор, само че държат Асен Василев да е министър председател

Мирослав Иванов не вижда причина да се огъват пред ултиматуми

От " Продължаваме промяната " ще отидат на консултациите за третия мандат при президента на следващия ден в 9 ч.

Политическа партия биха подкрепили едни диалози, които да се състоят към програмата на ръководещи в оставка с съдружните им сътрудници - Българска социалистическа партия и Демократична България. Около ръководещата стратегия Политическа партия ще организират и диалози, в случай че бъдат поканени. Персоналните решения не са тематика на диалог, а това, което е тематика на диалог, по думите на Гюров, е решението на президента къде да отиде третият мандат.

Гюров акцентира, че Политическа партия няма да водят диалози с управлението на Има Такъв Народ за третия мандат, защото партията на Слави Трифонов развалила обединението.
 ГЕРБ не взеха мандата, Радев привиква съвещания от на следващия ден
ГЕРБ не взеха мандата, Радев привиква съвещания от на следващия ден

Началото на октомври е най-удачното време за осъществяване на избори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР