Не бих си позволил да коментирам решенията на президента. Той

...
Не бих си позволил да коментирам решенията на президента. Той
Коментари Харесай

Нотев: Уменията и професионалната подготовка на Цацаров са без всякакви съмнения

Не бих си разрешил да разясня решенията на президента. Той ще би трябвало да подпише указа за назначението на Иван Гешев за основен прокурор, това е по Конституция. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Явор Нотев от Политическа партия "Атака ".

"Що се до това дали Сотир Цацаров е водил единствено диалог с Ревизоро - не знам. Аз разбрах за номинацията му от парламентарната група на ГЕРБ и по-конкретно от Дариткова и аз изявих желанието си да се включа. Сотир Цацаров приключва един сполучлив мандат като основен прокурор. Аз след работата на основния прокурор като правист ", сподели още той.

Ясен Тодоров: Номинацията на Сотир Цацаров е оценка за работата на прокуратурата

На въпрос дали не се концентрира доста власт в двойката Гешев и Цацаров, той съобщи, че не. "Цацаров е потвърдил, че не е предразположен на внушения. Стои си устойчиво и е потвърдил, че не е зависим на изкушенията, които предлага властта. Професионалната подготовка и уменията на господин Цацаров са без всевъзможни подозрения ", сподели още той във връзка това дали ще има и друга кандидатура за ръководител на КПКОНПИ.

ГЕРБ и Оперативна програма издигнаха кандидатурата на Цацаров за ръководител на КПКОНПИ
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР