Не бих определил ситуацията на пленума като драматична. Това беше

...
Не бих определил ситуацията на пленума като драматична. Това беше
Коментари Харесай

Иван Кръстев: Нинова ще направи всичко възможно за успеха на БСП на изборите

Не бих определил обстановката на пленума като трагична. Това беше един извънредно нескончаем и обширен спор по отношение на подреждането на самата листа, а тя е подредена според устава на Българска социалистическа партия, съгласно който крайният и финален тип има Националният съвет на партията. Това разгласи в предаването "Лице в лице " по bTV Иван Кръстев, претендент за евродепутат и шести в листата на Българска социалистическа партия за европейските избори.

,,Пленумът взе своите решения. Дебатите завършиха сполучливо, листата е гласувана с болшинство и тя е на Българска социалистическа партия, т.е. на всеки един от нас'', добави той.

Иван Кръстев уточни още, че корупцията не съставлява единствено вътрешнополитически въпрос.

,,Корупцията е и европейски проблем. Колко пъти са поставяни тематиките за корупцията и прането на пари? И все пак в границите на мандата на този Европейски парламент бяха основани единствено три изключителни комисии. Така че въпросите, които слага госпожа Йончева, не се изчерпват единствено във вътрешнополитически план'', разяснява претендентът за европейски представител.

,,Относно Истанбулската спогодба считам, че в България към този момент има ясно мнение на Конституционния съд, който сложи под подозрение доста ценностни въпроси от конвенцията. Както знаете, Българска социалистическа партия е взела своето решение по този въпрос и то е срещу Истанбулската спогодба в този ѝ вид'', означи той.

,,Не мисля, че номинацията на Иво Христов е била някаква изненада. В последна сметка Христов е човек с отявлено леви убеждения и като подобен събира доста благосклонности измежду левите хора у нас'', добави още Кръстев.

,,Листата постоянно е на Националния съвет, а госпожа Нинова сигурно е човек, който не бяга отговорност. Убеден съм, че тя ще направи всичко допустимо за триумфа на Българска социалистическа партия както на идните евроизбори, по този начин и на локалните избори през есента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР