Не бих нарекъл заседанието инфарктно, нито че Националният съвет е

...
Не бих нарекъл заседанието инфарктно, нито че Националният съвет е
Коментари Харесай

Славчо Велков: Листата на БСП не е изцяло нова, партията е демократична

Не бих нарекъл съвещанието инфарктно, нито че Националният съвет е бламирал ръководителя му. Това сподели пред БНР специалистът по национална сигурност Славчо Велков във връзка пленума на Националния съвет на Българска социалистическа партия от през вчерашния ден и добави:

“Трябва да се каже, че листата не е напълно нова. Напротив, тази листа, която предложи Корнелия Нинова – тя категорично акцентира, че това е план за листа и по тази причина е това съвещание в свободен порядък, в свободен режим, да могат да се дават оферти от други и по-късно да се заседава, сподели още Велков в изявление за предаването “Нещо повече “.

Не мога да кажа въобще дали има такова опълчване (Станишев – Нинова – бел. ред.), по-скоро друга позиция за ролята и мястото на господин Сергей Станишев.

Но в последна сметка Националният съвет потвърди на процедура, че тази огромна партия, съществена опозиционна мощ, е демократична, защото това не може да се случи в никоя друга партия, беше безапелационен Велков.

“Това е метод да бъдат определени нови хора в листата, които на процедура я пренаредиха, само че в общи линии тя не е толкоз изменена “, сподели още той.

Славчо Велков изясни наличието на началника на кабинета на президента Румен Радев – Иво Христов в листата с това, че “той е един заслужен човек, добър експерт “. Това е координиране с неговия началник, с президента, той не би подхванал такава стъпка, без да го съгласува “, изясни Велков и добави:

“Но несъмнено, аз го познавам от години, той е ляв човек. Той споделя най-много обществения темперамент, споделя и визията на Българска социалистическа партия за Европа. И не виждам проблем за това “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР