Не бих казал, че заразените медици са повече. Мога да

...
Не бих казал, че заразените медици са повече. Мога да
Коментари Харесай

Някой си я натъкмява тази статистика както му изнася

" Не бих споделил, че инфектираните медици са повече. Мога да кажа, че при първата вълна бяха 72 души от личния състав на Пирогов, а в този момент са 3-ма. Не се споделя броя на излекуваните медици, а единствено общата численост. Някой си я натъкмява тази статистика както му изнася. В момента са не повече от 100 инфектирани медици за цяла България. И множеството към този момент знаят по какъв начин да се пазят. За страдание към момента има и измежду личния състав хора, които не носят защитни средства, което е проблем. "
Това сподели пред Българска национална телевизия проф. Асен Балтов, шеф на Пирогов в отговор на въпрос дали заболелите медици са в действителност толкоз доста, както е посочено в единния информативен портал. 
За последните 24 часа техният брой от началото на пандемията е достигнал 448 случая на инфектирани медици.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 6 юли
" Тези екипи, които са на първа линия, не би трябвало да вършат разлика дали незабавния пациент е с COVID-19 или не, те постоянно би трябвало да мислят, че той е с Коронавирус. Недопустимо е да са необорудвани. Те може и да са били оборудвани, само че да не са ги поставили. Много е неприятно и тежко 12 часа с тези костюми все едно си в аквариум и непрекъснато се изпотяваш само че ти дававт сигурност. Аз моля да ги носят ", по този начин той разяснява и казусът с последният изгубил живота си доктор от Спешна помощ.
Последни думи на умрелия доктор Стамов: Колегите ми отхвърлиха да ме закарат до болничното заведение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР