Не бих казал, че това е координиран опит да се

...
Не бих казал, че това е координиран опит да се
Коментари Харесай

Младен Маринов: Няма координиран опит да се дискредитира България

Не бих споделил, че това е съгласуван опит да се дискредитира България в навечерието на председателството .
Това сподели в ефира на bTV основен комисар Младен Маринов по отношение на поредицата убийства напоследък като възможен опит за дискредитация на страната.
Той посочи, че Росен Ангелов в Нови Искър се е самоубил със заглушител, който самичък е направил . Това е приспособление, маслен филтър от мотор на МПС, който го е приспособил за заглушител.
Маринов акцентира още веднъж, че Росен Ангелов е стрелял поголовно в Нови Искър „ тъй като тази връзка е била известна на майката на Кети “ и тъй като килърът е желал да се възползва от това, че Кети е чистила къщи и да я трансформира в съизвършител, като му даде ключове от една от къщите на по-богат предприемач. „ Имаме информации, че тя е избягвала да се вижда с него “, посочи още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Най-вероятно тя е тръгнала да бяга – знаете, че тя е убита в тил, след което Росен е създал надзорен изстрел. Убийството, не е осъществено там, където е открит трупът на Кети. След като е умъртвил хората в къщата, е взел фамилния автомобил, взел е тялото на Кети и се е опитал да ги скрие “, изясни Маринов.
Попитан за убийството на предприемача Петър Христов и за връзката с негово подпомагане по залавяне на „ Наглите “, Маринов съобщи: „ Аз съм сърдит – не трябва да се приказва кой е оказал помощ да се разкрие едно закононарушение “. Той акцентира, че Министерство на вътрешните работи не може да изключи нито една версия, в случай че тя не бъде подкрепена от съответните обстоятелства. Работим по всички версии , които сме издигнали с оглед личността на убития по отношение на бизнеса му и персоналните връзки. Проверяваме всички версии, сподели специалистът.
За убийството на 43-годишния шеф на отдел " Фискален надзор " в Национална агенция за приходите Иво Стаменов Маринов съобщи, че може единствено да направи разбор за една страна, в която се правят такива действия. „ Това значи, че страната е направила нещо, притиснала е някого, свършила си е работата. Колегите непрекъснато хвърлят запас и аз се надявам, че ще стигнем до развръзка по този случай “.
Маринов подаде информация и за анонимния за в този момент 45-годишен мъж, живеещ в страна на Европейски Съюз, който е подавал подправени сигнали за бомба в НДК, летище София и европейски институции. Той най-вероятно не е добре душевен , разяснява основният секретар на Министерство на вътрешните работи.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Крими  70-годишна почина при случай в пловдивското село Труд 70-годишна почина при случай в пловдивското село Труд  Психолог: Причината за шесторното ликвидиране е съдбовно привличане Психолог: Причината за шесторното ликвидиране е съдбовно привличане  50-годишен мъж издъхна на рождения си ден в село до Благоевград 50-годишен мъж издъхна на рождения си ден в село до Благоевград  Емил Милев-Крокодила е арестуван по дело за кражба от 2009 година Емил Милев-Крокодила е арестуван по дело за кражба от 2009 година  " Ало измамници " прибраха 12 500 лева с заричане за 50 лева добавка към пенсията Интервю Още Боян Петров пред Actualno.com: Пирин е украшение, което желаят да дадат на олигарсите (ВИДЕО)
Екип на Actualno.com съумя да поговори с огромния български алинея..
Кметът на Стара Загора: Гордея се с бизнеса, който има Стара Заго Зам.-кметът на Благоевград: В новия бюджет максимален е делът за о Васил Едрев: Община Айтос е финансово постоянна, благодаря на съве Хасан Азис: Готови сме с планове за над 600 млн. лева коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Приключи първият стадий от определянето на...
Академията за кино изкуства и науки в Съединени американски щати завърши с подбора си на кандидати за премиите " Оскар ". Както оповестиха от самата академ...
Цветанов: Спекулация е, че Петър Христов е... АПИ предизвестява: Пътните настилки в почт... Хилари Клинтън: Тръмп демонстрира расизъм към... За първи път дамите в Саудитска Арабия бях... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 14 януари
Овен Тази неделя ще ви се наложи да се поизпотите. Отложили сте някои ремонтни действия, а зимата към този момент е в разгара си и е извънредно време...
Седмична прогноза за времето за 15-21 януа... Фалшивите сигнали за бомби в София са пода... Новините: Най-важното за деня, 13 януари 50-годишен мъж издъхна на рождения си ден... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Българска социалистическа партия разисква вота на съмнение към правит...
Българска социалистическа партия разисква на Национален съвет вота на съмнение към държавното управление, Истанбулската спогодба и доклада за работата на парламентарната година..
Захариева: Речта на Туск сподели, че Българ... Централно разузнавателно управление на САЩ твърди, че вирусът NotPetya е дело на... Местен хотелиер: Втори кабинков въжен превоз над Б... Все повече дами у нас постъпват на работа...  www.expert.bg  Нетрадиционен метод за понижаване на напрежението Нетрадиционен метод за понижаване на стр...  5 прояви на езика на тялото, които основават неприятно усещане 5 прояви на езика на тялото, които създа...  Консултирайте се с специалист преди изтегляне на заем, с цел да спестите пари Консултирайте се с специалист преди изтегляне...  Франция няма да вкарва нови налози при Макрон Франция няма да вкарва нови налози при...  www.iwoman.bg  Една зодия ще се влюби в хороскопа за 14 януари Една зодия ще се влюби в хороскопа за 14...  Дневен хороскоп за 13 януари Дневен хороскоп за 13 януари  6 хрумвания за прелестен сантиментален уикенд с обичания 6 хрумвания за прелестен сантиментален уикенд с...  Малките неща, които значат толкоз доста за дамите Малките неща, които значат толкоз доста...  http://www.sportlive.bg  Жуниор Мапуку се размина с трансфер в Катар Жуниор Мапуку се размина с трансфер в Ка...  Мачовете по малкия екран през днешния ден Мачовете по малкия екран през днешния ден  Първата ни ракета при дамите влезе в главната скица в Мелбърн Първата ни ракета при дамите влезе в осн...  Резултати в НБА Резултати в НБА Интервю Още Боян Петров пред Actualno.com: Пирин е украшение, което желаят да дадат на олигарсите (ВИДЕО)
Екип на Actualno.com съумя да поговори с огромния български алинея..
Кметът на Стара Загора: Гордея се с бизнеса, който има Стара Заго Зам.-кметът на Благоевград: В новия бюджет максимален е делът за о Васил Едрев: Община Айтос е финансово постоянна, благодаря на съве Хасан Азис: Готови сме с планове за над 600 млн. лева Нови Най-четени Най-коментирани Младен Маринов: Няма съгласуван опит да се дискредитира България... 39 0 Между 80 и 100 лева действително ще е нарастването на заплатите в Министерство на вътрешните работи... 134 0 Държавен чиновник простъпка изпратил " Към вас лети балистична ракета " д... 213 0 Грипът настава в страната... 843 0 Дъждове оставиха 10 000 души без ток в Канада... 161 0 Дневен хороскоп за 14 януари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР