Не бих казал, че бюджетът е разоравящ. Освен социалните мерки,

...
Не бих казал, че бюджетът е разоравящ. Освен социалните мерки,
Коментари Харесай

Симеон Дянков коментира има ли пари в хазната, за да се справим с КОВИД кризата?

Не бих споделил, че бюджетът е разоравящ. Освен обществените ограничения, няма задоволително ограничения за бизнеса. Ще се окаже, че идващото държавно управление пролетта ще би трябвало да трансформира бюджетът незабавно и да се влезе с спомагателна съответна помощ за бизнеса. Пари има, нови заеми не са нужни. Това проучва някогашният финансов министър Симеон Дянков  Симеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 година в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

Той обърна внимание, че работните места в някои браншове могат да изчезнат, по тази причина е допустимо да се наложи за избрани месеци да се наложи 100% безплатна помощ за бизнеса. Финансистът прикани да се планува и по-лош сюжет за възможна трета или четвърта вълна на COVID-19.

Симеон Дянков  Симеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 година в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи поддържа концепцията за по-строги ограничения. Дянков означи, че в чужбина също има по-строга карантина.

„ Бизнесът е прав в тази ситуация, само че е по-важно здравето на хората. По-добре е да се затвори за няколко седмици, в сравнение с да се влачим с няколко седмици напред “, разяснява още той пред БТВ.

„ Неразбираемо за мен държавното управление харчи за бранш „ защита “. Защо? С кого ще борим войни? Тези пари би трябвало да влязат за справяне с рецесията. Милиард или два ни трябват още “, добави Дянков.

По думите му обаче бюджетът по този начин е изработен като че ли рецесия няма да има. Той е уверен, че би трябвало да се изградят ясни буфери и да се каже: „ Може да разчитате на това... “. Симеон Дянков  Симеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 година в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи сподели, че Европейският съюз дава също пари. За това и България бързо би трябвало да приготви планове за тяхното асимилиране.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР