Не бих имала нищо против, ако двамата решат да си

...
Не бих имала нищо против, ако двамата решат да си
Коментари Харесай

Джуджи: Харесвам дъщерята на Гала за снаха, не е като днешните разпоретини

„ Не бих имала нищо срещу, в случай че двамата решат да си създадат семейство един ден ” - по този начин разяснява Деляна Маринова-Джуджи връзката на сина си Константин с красивата Мари, която е щерка на близката й другарка Гала. Младите са дружно към този момент от година и половина и по всичко проличава, че връзките им са съществени.И въпреки всичко известните им майки не се наемат да предвиждат какво ще се случи, не им се бъркали, както не взимали отношение в избора им на професионален път. Константин, който е на 22 години, учи логика на психиката, а Мари, която е на 20 години, учи пиар.

„ Много хубава двойка, наподобяват си дори визуално”, радва се Джуджи и издава, че постоянно се случвало да питат младите дали не са брат и сестра.

Блондинката занапред е харесала Мари за снаха и не пести суперлативи, когато приказва за нея. Джуджи обаче е безапелационна, че другарството й с майка й Гала напълно не въздейства на възхищението й към младата дама.

„ Тя е извънредно смислено момиче и на фона на днешните разпоретени е просто неповторима. От сърце го споделям с огромна обич! Просто душичката й е добра”, споделя Джуджи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР