Не бих говорил за двоен стандарт, има разлики и това

...
Не бих говорил за двоен стандарт, има разлики и това
Коментари Харесай

Германският посланик за двойния стандарт при храните: Никой не е принуден да купува тези продукти

" Не бих приказвал за двоен стандарт, има разлики и това е вярно, в доста връзки е по този начин. Може да става дума за разлика в предлаганите храни. В последна сметка пазарът е този, който взема решение какви артикули да бъдат продавани и какви не. Никой не е заставен да купува тези артикули. " Това сподели посланикът на Германия у нас Херберт Салбер по тематиката за двойния стандарт при храните в изявление за bTV.
По думите му България е изпълнила техническите критерии за Шенген и има доста гласове, които споделят,че страната ни би трябвало да бъде пълновръстен член, само че е реалност, че това е и политически въпрос.
Посланикът добави, че пътят на България към еврото е предначертан, само че още не може да се дефинира точния ден, в който това ще се състои, " само че в обозримо бъдеще и това ще стане. "
От своя страна посланикът на Франция у нас Ерик Льобедел съобщи, че " ние сме срещу Европа на две скорости, никой не може да попречва страните да вървят по-бързо, да осъществят прогрес. Никого не изключваме. "
Посланикът означи, че всички страни са положителни пристигнали в региона на защитата " и се радваме, че България е част от механизъм на засилено съдействие. Демагогията и лъжите не могат да излъжат народа и народите са интелигентни, Brexit не е приоритет - за нас това е ограничаване. "
" България извършва по извънреден метод ролята да пази външната граница на Европейски Съюз. Тя би трябвало да бъде призната за член, с цел да действа Шенген по-добре, тъй като сега Шенген не действа добре ", добави още френският дипломат.
Припомняме, че престои подписването на нов контракт за общи дейности и по-голям ангажимент към европейската политика. Двете страни към този момент ще съгласуват и ще излизат със взаимни позиции по значими европейски и интернационалните проблеми.
Френският президент и немският канцлер ще подпишат новия контракт на същата дата, на която преди 56 години е подписан историческият Елисейски контракт за помиряване и ново съдействие сред двете страни след края на Втората международна война. Този път за място е определен немският град Аахен.
Документът планува по-тясно съдействие за създаване на европейския защитителен съюз, общи позиции по политиките на европейския трудов пазар, на валутния съюз, опазването на климата, сигурността и битката с тероризма. Предвиждат се и взаимни държавни съвещания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР