Не би трябвало една европейска страна да бъде оставяна сама

...
Не би трябвало една европейска страна да бъде оставяна сама
Коментари Харесай

Петър Витанов: Не се чувствам изключен от БСП

Не би трябвало една европейска страна да бъде оставяна сама да се оправя с световния проблем мигрантска рецесия. Във всеки случай, залавянето на незаконни мигранти у нас пречи на приемането ни в Шенген. Това съобщи пред БТВ евродепутатът  по мотив мигрантския напън.  

Кризата в Българска социалистическа партия

Няма да напусна мястото на евродепутат. Получих поддръжката освен на партията си, само че и на хората отвън партията и европейското ми семейство. Аз не се усещам изключен от, през тези дни даже присъствах на много събития на левицата, сподели още той. 

" Когато от ми изключат микрофона, от БТВ (напр.) ми дават изява, от която ще ме чуят доста повече хора ", добави евродепутатът.

се отдалечава от обединяването на левите, върви към евтаназия. Превърнали сме се в брокерска партия, това лъже вярата на левите хора, безапелационен бе той. 

Не подлагам на критика, а тези, които са узурпирали властта на партията, съобщи Витанов. 

Проблемът не е джендъра, а убийците на дами. Проблемът не е българският лев във валутен ръб.

" Левицата " няма да смаяе света с резултат, само че консулидира и прави нещо в лявото, разкри Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее новата лява партия. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР