Не бързам с действията си по отношение на Пламен Узунов,

...
Не бързам с действията си по отношение на Пламен Узунов,
Коментари Харесай

Радев не бърза да маха Пламен Узунов, защото не вярва на прокуратурата

Не бързам с дейностите си във връзка с Пламен Узунов, прокуратурата подхожда преднамерено, разяснява в Козлодуй президентът Румен Радев, който настоя за самостоятелна експертиза и за следващите записи, в който се чува глас, сходен на този на премиера Бойко Борисов.
" Ако имах вяра в безпристрастността на прокуратурата, аз щях доста бързо да взема най-лесното решение за неговото премахване. Но сами виждате, че при тази явна преднамереност на прокуратурата и то с нарушаване на закона и взимане на страна в политическите игри... това за мен е неприемливо. Такова едно заиграване е несъвместимо с демокрацията. И тъкмо този проблем е доста по-голям, в сравнение с дейностите на самия Пламен Узунов, които може да реши единствено и само съдът ", сподели президентът.
" За тези записи би трябвало да има самостоятелна експертиза за тяхната достоверност, тъй като тя не може да бъде обезпечена от българската прокуратура, която е заинтригувана страна, защото в един от записите името на основния прокурор се загатва като " възхитен почитател на премиера ". Но записите в действителност са тревожни, тъй като в случай че се откри тяхната достоверност, това демонстрира и в лицето на Европа кой и по какъв начин ръководи ", уточни президентът пред чакащите го медии при визитата в атомната електроцентрала, съобщи БГНЕС.
Все отново Радев изрази вяра, че целите на управническите политики на премиера не са интригите.
Още: " Радев изиска експертиза на хипотетичните записи на Борисов и акцентира значимостта на нуклеарната сила "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР