“Не бъди идиот в чужбина. С това заглавие излезе днес

...
“Не бъди идиот в чужбина. С това заглавие излезе днес
Коментари Харесай

Англичаните към феновете преди мача с България: Не бъдете идиоти, докладвайте дебилите!

“Не бъди глупак в чужбина ”. С това заглавие излезе през днешния ден вестник “Сън ”, ориентирано към почитателите на Англия, които ще пътуват до Прага и София, с цел да гледат любимците си против Чехия и България.

Информациите от Острова сочат, че към 3500 ентусиасти ще поддържат тима в идните две гостувания, а от ФА са обезпокоени, че с държанието си те могат да основат неприятности, написа Sportal.bg.

По този мотив в Англия се поде акция “докладвай този глупак ”. ФА и полицията са дали мейл адрес и са отворили “гореща ” линия,  призовавайки ентусиастите да оповестяват за “недобросъвестни дебили ”, написа още “Сън ”.

Също по този начин от ФА са разгласили видеоклип, който демонстрира антисоциалното държание на британския футбол, озаглавен “Не бъди този глупак! ”.

“Въпреки че се надяваме, че нищо няма да се случи, молим всеки, който е очевидец на това държание, да ни помогне да идентифицираме виновните ”, допълват от Футболната асоциация на Англия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР